DOLAR 32,3904 0.15%
EURO 35,2581 0.06%
ALTIN 2.322,630,17
BITCOIN 22915792,93%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

STK Temsilcilerinden EXPO Hatay’a Tam Not

STK Temsilcilerinden EXPO Hatay’a Tam Not

ABONE OL
31 Ağustos 2021 10:43
STK Temsilcilerinden EXPO Hatay’a Tam Not
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10 Aralık’ta kapılarını tüm dünyaya açacak olan EXPO 2021 Hatay alanları ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Çukurova ve Ankara’dan Hatay’a gelen bazı STK temsilcileri, EXPO 2021 Hatay’ın Antakya-Defne bölgesindeki alanını ziyaret etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkililerin eşlik ettiği ziyarette konuklar, üretim seralarını gezerek dev organizasyonun hazırlıklarını yerinde görme fırsatı buldu ve yetkililerden bilgi aldı.

ÖZDEN: HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İNANILMAZ BİR PROJEYE İMZA ATMIŞ

Girişimcilik Ekosistemi Derneği Başkanı Esra Özden EXPO alanının ilk ziyaretçilerinden biri olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek “Hatay Büyükşehir Belediyesi inanılmaz bir projeye imza atmış. Organizasyon bölge için çok önemli. Burası hem bölgenin birçok ihtiyacını karşılayacak hem de insanların birçok alanda kendini geliştirmesine yardımcı olacak. Ekonomik etkileri fazla olacak. Başkanın vizyonunu, yönetimini, ekibini ve buraya emek veren herkesi kutluyorum” dedi.

ÇUHADAROĞLU: YENİDEN ÜMİTLENDİK

Ankara’dan gelen Dr. Serap Çuhadaroğlu da Türkiye adına gurur duyduğunu söyleyerek “Burayı ziyaret edince bazı şeylerin yeniden olabileceğine dair ümitlendik. Böyle büyük bir projeye imza attığı için Hatay Büyükşehir Belediyesini tebrik ederim. İnanıyorum ki çok güzel işler yapılacak ve hem bölgeye hem de tüm ülkeye faydası olacak” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.