DOLAR 32,3625 0.11%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22750060,54%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arsuz’da Taziye ve Kültür Evi Törenle Açıldı

Arsuz’da Taziye ve Kültür Evi Törenle Açıldı

ABONE OL
11 Ekim 2021 10:37
Arsuz’da Taziye ve Kültür Evi Törenle Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz Gökmeydan Meryem Ferhat Taziye ve Kültür evi yoğun katılımla açıldı.

Arsuz Belediyesi olarak yer tahsisinde bulunduğu ve hayırsever işadamı Cevdet Çolakoğlu’nun merhum anne ve babalarının hayratına destekte bulunduğu Meryem-Ferhat Çolakoğlu Taziye ve Kültür Evi’nin açılışı Gökmeydan Mahallesinde gerçekleşti. Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen Açılış Törenine, Arsuz İlçe Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Jandarma Komutanı Barkın Eryılmaz, hayırsever İş İnsanı Cevdet Çolakoğlu ve Ailesi,Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri ile bölge halkı katılım sağladı.

Anne ve babalarının çok zor ekonomik koşullarda 12’i kardeşi okutarak bugünlere getirdiklerini anlatan hayırsever iş insanı Cevdet Çolakoğlu yaptığı konuşmada, Meryem-Ferhat Çolakoğlu hayratınayapımını üstlendikleri Taziye ve Kültür Evi için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Arsa ve proje temininin Arsuz Belediyesince yapıldığını ve tüm masrafların hayırsever Cevdet Çolakoğlu tarafından karşılandığını belirten Başkan Asaf Güven, yaptığı konuşmada; imkânı olan tüm vatandaşların benzer duygularla girişimlerde bulunmasını temenni etti. Başkan Güven, mahalle sakinlerinin birbirlerinin acılı günlerinde bir arada olmalarını ve acılarını paylaşmalarına vesile olacak Taziye Evi’nin aynı zamanda kültürel etkinliklere de evsahipliği yapacağını söyledi.

Merhum Ferhat Çolakoğlu’nun, Başkan Güven’inde gençlik yıllarındaki eğitim hayatına katkısı olduğunu aktaran Başkan Güven, projede emeği geçen herkese şükranlarını sunarak Taziye ve Kültür Evi’nin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Gerçekleştirilen protokol konuşmaları ve plaket sunumunun akabinde açılış kurdelesi kesilerek misafirler Taziye ve Kültür Merkezi içerisinde faaliyet gösterecek olan el sanatları kursiyerlerinin stantlarını gezdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.