DOLAR 32,4558 0.3%
EURO 35,3771 0.22%
ALTIN 2.323,980,22
BITCOIN 22991562,70%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Muş’tan Hatay Çıkarması

Bakan Muş’tan Hatay Çıkarması

ABONE OL
23 Ağustos 2021 15:31
Bakan Muş’tan Hatay Çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hafta sonunda Hatay’a gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlk olarak İskenderun ilçesinde sanayici ve iş insanları ile bir araya gelen Bakan Muş, buradaki vatandaşlarla basına kapalı olarak gündeme dair istişarelerde bulundu. Daha sonrasında İskenderun Limanına giden Muş, burada da botla liman sahasında incelemelerde bulundu.

VALİLİK VE PARTİ ZİYARETİNDE BULUNDU

İskenderun’un ardından merkez ilçe Antakya’ya gelerek ilk olarak Hatay Valiliği’ne ziyaret gerçekleştiren Bakan Muş, anıt şeref defterini imzaladı. Daha sonra da AK Parti Hatay İl Başkanlığı’na ziyarette bulunan Muş, burada da partililerle bir araya geldi.

SINIRI YERİNDE İNCELEDİ

Hatay’ın Reyhanlı ve Kumlu ilçelerine de giden Ticaret Bakanı Muş, Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü Sınır Kapısı ile Kumlu ilçesinde bulunan Zeytin Dalı Sınır Kapısı’nda bir takım incelemelerde bulundu. Burada gümrük personelleriyle de bir araya gelen Bakan Muş, “Biz Ticaret Bakanlığı olarak özellikle bu kapılardaki girişlerin sağlıklı bir şekilde yürümesi için uğraşıyoruz. İzinsiz, kaçak herhangi bir girişe asla ve asla müsaade edilmeyecektir, göz yumulmayacaktır. Burada tedbirlerimizi, uygulamalarımızı daha da fazla yoğunlaştıracağımızı ifade etmek isterim” diye konuştu.

Bakan Muş’un Hatay ziyaret ve incelemelerine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi ve İl Başkanı Adem Yeşildal da eşlik etti. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.