DOLAR 32,3527 0.26%
EURO 35,1696 0.02%
ALTIN 2.305,401,24
BITCOIN 22930322,70%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Savaş: “Çoğunluk Ne İsterse O Olur”

Başkan Savaş: “Çoğunluk Ne İsterse O Olur”

ABONE OL
25 Eylül 2021 10:55
Başkan Savaş: “Çoğunluk Ne İsterse O Olur”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, katıldığı bir radyo programında, Vakıflar İşhanı Projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Vakıflar İşhanı Bölgesinde bulunan esnafla beraber, Hatay halkının da görüşüne saygı duyduklarını belirten Başkan Savaş, çoğunluğun ne isterse onun olacağını belirtti.

“ÇOĞUNLUĞUN GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYUYORUZ”

Bölgedeki esnafın farklı beklenti içinde olduğunu vurgulayan Savaş, “KÖPRÜ-DER üyelerine fikirlerini sordum ancak tavsiyede bulunmadım. Oradaki esnafımız alanda bir otelin ve altında da mağazaların olmasını istiyor. Esnafa saygımız var ama esnafın temsilcileri olan Ticaret Odası ve HESOB başkanları oranın kent meydanı olmasını istiyor. Vatandaşlarımız da oranın kent meydanı olmasını arzuluyor. Çoğunluk ne istiyorsa o olur” diyerek çoğunluğun tercihine saygı duyduğunu bir kez daha dile getirdi.

“ALANIN 4.5 METRE ALTINDA 3 TANE TARİHİ YAPIYA RASTLADIK”

Alanda yaptırdıkları inceleme sonucunda tarihi yapılara rastladıklarını belirten Savaş, “Alanın 4 buçuk metre aşağısında 3 tane tarihi yapıya rastladık. Biz o bölge için 5 kat izinli imar arsasına imza attık. Fakat istediğimiz projeyi hayata geçiremeyeceksek 27 milyon lirayı vermem. Burada Antakya Belediyesi’ni de düşünüyorum. Ancak bazı meclis üyeleri bizim aleyhimize çalışıyor. Vakıflardan yana tavır sergiliyor. Burada bile partizanlık yapıyorlar” diye konuştu. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.