DOLAR 32,3808 0.19%
EURO 35,0550 -0.07%
ALTIN 2.325,220,26
BITCOIN 2278908-1,09%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Affan-Der vatandaşlara Aşure dağıttı

Affan-Der vatandaşlara Aşure dağıttı

ABONE OL
20 Ağustos 2021 10:40
Affan-Der vatandaşlara Aşure dağıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Affan Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AFFAN-DER) mübarek Muharrem ayı dolayısıyla mahallede vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Affan mahalle girişinde gerçekleşen aşure dağıtımı törenine AFFAN-DER Başkanı Kemal Arıbaş ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşlar katıldı.

AFFAN-DER Başkanı Kemal Arıbaş bu yıl ilik kez olarak dernek olarak böyle bir etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliği geleneksel hale getirip her yıl yapacağız” dedi.

Arıbaş, Muharrem orucunun, her yıl muharrem ayının ilk on günü tutulan oruç olduğunu ifade ederek; “Muharrem hürmet demektir. Bu hürmet orucunun bitirildiği onuncu gün aşure günü olarak idrak edilir. Muharrem, ramazandan sonra tutulan en faziletli oruç sayılır. Affan Mahallesi bütün din ve inançtan insanların bir arada kardeşçe yaşadığı bir mahalledir. Bu yüzden tüm din ve inançlara saygılıdır. Sevinçte, tasada ve tüm bayramlarda birliktedirler. Yüzyıllardır aynı coğrafyada barış ve kardeşlik duygusuyla yaşayan tüm din ve inanca sahip insanlarımızın bayramlarını kutluyoruz. Aşure gününün ülkemize ve dünyaya sevgi barış getirmesini diliyoruz” diyerek sözlerine son verdi. Vatandaşlar kendilerine aşure ikram eden AFFAN-DER yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.