DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0226 -0.2%
ALTIN 2.324,670,24
BITCOIN 2264318-0,41%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HBB Öğrencileri Spora Teşvik Ediyor!

HBB Öğrencileri Spora Teşvik Ediyor!

ABONE OL
11 Ekim 2021 10:41
HBB Öğrencileri Spora Teşvik Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TED Hatay Koleji öğrencileri, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Karlısu Doğa ve Su Sporları Merkezi’nde kano ve su sporları etkinliğine katıldı.

Keyifli geçen etkinlikte öğrenciler, su sporları eğitmenleri ve can kurtarma ekiplerinin verdiği eğitimler ile kano ve deniz bisikletini deneyimledi.

Yaklaşık 110 öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrenciler doğa ile iç içe olarak keyifli ve verimli zaman geçirdi.

Öğrenciler, kano yaparken güvenlik amacıyla HBB Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Ekibi ve profesyonel dalgıçlar da hazır bekledi.

Keyifli vakit geçiren TED Koleji öğrencileri, tesisi oldukça beğendiğini belirterek herkesin mutlaka görmesi ve su sporlarından faydalanmaları gerektiğini ifade etti.

“DİĞER OKULLARIMIZI DA TESİSİMİZDE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Öğrencilerin yoğun ilgisinden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Eğitmen Ali Onur Çinçinoğlu, “Doğa ve su sporlarını gençlerimize sevdirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Çocuklarımızın can güvenliği için ekiplerimiz ile birlikte çeşitli eğitimler verdik. Çocuklarımız çok eğlendi. Tesisimizdeki kano ve su sporlarını çok sevdiler. Diğer okullarımızı da tesisimizde görmek istiyoruz. Gençlerimize su sporlarını sevdirmek ve başarılı olmalarını sağlamak için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırırz. Hataylılara bu  imkanları sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ederiz” dedi.

“HERKESİN BURAYI GÖRMESİ LAZIM”

Tesisi çok beğendiklerini belirterek çocukların çok keyifli vakit geçirdiğini söyleyen Hatay TED Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Kenan Bögrü, “Çocuklarla birlikte kano ve su sporları ile ilgili gerekli teorik bilgileri aldıktan sonra göletimize geldik. Yetkili arkadaşlar bizi çok güzel bir şekilde karşıladı. Çocuklarımız çok keyifli  ve eğlenceli vakit geçirdi. Tesis oldukça güzel. Burada sadece kano ve deniz bisikletinin haricinde su kayağı gibi  birçok etkinlik yapılıyor. Herkesin burayı görmesi lazım. Herkesin istediği zaman gelebileceği ve stres atabileceği bir yer. Bizlere bu tesisi kazandıran Lütfü Savaş’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.