DOLAR 32,5162 -0.08%
EURO 34,9880 0.39%
ALTIN 2.433,490,44
BITCOIN 2074810-4,01%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Engelli Taraftarlara Müjde

Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Engelli Taraftarlara Müjde

ABONE OL
11 Eylül 2021 13:01
Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Engelli Taraftarlara Müjde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor yönetimi tarafından engellilere ve bayan taraftara yüzde 25 bilet indirimi, şehit ve gazi yakınlarımızın birinci derece ailelerine ücretsiz bilet verilecek.

Tüm taraftar grupları olarak Hatayspor yönetimi ile iş birliği içerisinde yaptıkları faaliyetlerinden bahseden Asi 1967 Derneği Başkanı Serdar Kahraman, bu faaliyetler içerisinde en dikkat çekici olanı kuşkusuz şehit ve gazi yakınlarıyla engellilerimize yönelik olan avantajlardı. Hatayspor yönetimi tarafından engellilere ve bayan taraftara yüzde 25 bilet indirimi yapıldı. Tekerlekli sandalyeli engellilerimize yönelik refakatçisine de bu indirim uygulanacaktır. Engelli taraftarlarımız Yeni Hatay Stadyumu’nda Kuzey ve Güney kale arkası üst tribünde, stat girişinde kendileri için tasarlanmış asansörlerle yerlerini alabilecekler.

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARIMIZIN BİRİNCİ DERECDEN AİLELERİNE ÜCRETSİZ BİLET

Yine vatanımızın müdafaası için can veren şehitlerimizin bize emanetleri olan yakınlarına da bir takım avantajlar sağlanması için Asi 1967 Derneği olarak talepte bulunduk. Şehit ve gazi yakınlarımızın birinci derece ailelerine ücretsiz bilet verilecektir. Hatayspor kulübümüze bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu avantajlardan faydalanmak için tabi Hatayspor passolig kartı almak ve en az 2 doz aşılarını yaptırıp üzerinden 2 hafta geçmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.