DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075669-1,34%
Hatay
10°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Yapımcı Cavlı’dan İTSO’ya Ziyaret

Yapımcı Cavlı’dan İTSO’ya Ziyaret

ABONE OL
11 Ekim 2021 10:38
Yapımcı Cavlı’dan İTSO’ya Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

33 Kadın Belgeseli Türkiye33 Kadın Belgeseli Hatay Proje Tasarım ve Yapımcısı Ufuk Cavlı, proje çalışmaları ve çekimleri için geldiği İskenderun’da İTSO’yu da ziyaret etti.

Mersin’den sonra Hatay’da çekimlerine başlanan 33 Kadın Belgeselinde İskenderun’dan 5 kadın İş insanı seçilerek bir ilke imza attılar.

Gazeteci-Yazar ve 33 kadın belgeseli proje tasarımcı ve yapımcısı Ufuk Cavlı Mersin‘de projenin tamamlandığını belirterek ” Hatay’da da birbirinden değerli 33 başarılı iş insanlarımız çekimlere dahil oldu. Şu an İskenderun’dayız ve çekimlere devam ediyoruz. Vermiş olduğunuz destek ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İskenderun ve Hatay’ın yakından tanıdığı başarılı iş İnsanlarımızla gurur duyuyoruz. Şehrimizin başarılı iş insanlarının seçilmesi vebu projede yer almış olması ise bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Projenin bölgemizin tanıtımına önemli katkı sağlayacağını umut ediyorum ve bölgemizden seçilen iş insanlarımızı kutluyorum” dedi.

33 kadın belgeseli arasında yer alan İskenderunlu iş insanlarımızdan İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sanem Akpınar, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen Gazeteci-Yazar ve 33 kadın belgeseli proje tasarımcı ve yapımcısı Ufuk Cavlı  ile birlikte ziyarette yer aldılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.