DOLAR 32,3282 0.22%
EURO 35,0971 -0.14%
ALTIN 2.282,130,22
BITCOIN 22887881,74%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğretmenlerden İTSO’ya Nezaket Ziyareti

Öğretmenlerden İTSO’ya Nezaket Ziyareti

ABONE OL
2 Eylül 2021 11:50
Öğretmenlerden İTSO’ya Nezaket Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının adını taşıyan Anadolu Lisesinin Müdürü İbrahim Bilgin ve beraberindeki öğretmenleri, odaya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının adını başarı ile temsil eden ve öğrencilerin başarısı için yoğun çaba sarf eden Okul müdürü İbrahim Bilgin ve öğretmenlere ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, her zaman için eğitime ve eğitimcilere destek verdiklerini vurguladı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Bilgin, Okul idarecileri olarak Ticaret Odamızın adını taşıyan lisemizin başarı grafiğini daha yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.  Açıldığı günden bu yana her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Odamıza teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun TSO Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Bilgin’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.