DOLAR 32,4997 0.27%
EURO 34,6021 0.29%
ALTIN 2.471,87-0,44
BITCOIN 2023816-4,57%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sabit Teksöz güven tazeledi

Sabit Teksöz güven tazeledi

ABONE OL
10 Temmuz 2021 11:12
Sabit Teksöz güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Sabit Teksöz yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Tek liste halinde gerçekleşen kongrede Sabit Teksöz yeniden Antakya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı olurken yönetime Vehip Sultanoğlu, Haydar Kit, Şakir Batmaz, Sabit Ak, Ömer Gürbüz, Adnan Taşçıoğlu, Fatih Aziz Yılmaz, Mehmet Ali Yıldırım, Zeki Buru ve Mehmet Ali Yapar seçildi.

TEKSÖZ: HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ, BUNDAN SONRA DA ESNAFIN YANINDA OLACAĞIM

Antakya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına büyük bir teveccühle seçilen Sabit Teksöz, her zaman olduğu gibi, bundan sonra da esnafın yanında olacağını söyledi.

Teksöz, “Bugün sizlerin de onayıyla göreve devam ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi her zaman esnafımızın yanında olmaya çalışacağım. Esnafın sadece krediyle ilgili sorunlarında değil gerek resmi gerek özel kurumlarda her türlü iş ve işlemlerinde bana başvurabilirler. Ben de her sorunun çözümü için elimden gelen her çabayı sarf edeceğim. Çünkü hedefim yıllardır içinde bulunduğum bu kurumda çıtayı daha yükselterek her zaman esnafın bir güven kapısı haline getirmektir. Her zaman esnafımızın emrindeyim. İnanıyorum ki hep birlikte bu kooperatifi en iyi durumda kalması için çalışacağız ve başaracağız” dedi.

Başkan Sabit Teksöz, kongreye katılan ve kendisine destek verenlerin güvenini boşa çıkarmayacağını belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.