DOLAR 32,5062 -0.11%
EURO 34,9557 0.31%
ALTIN 2.434,460,47
BITCOIN 2073297-4,23%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Genel Müdür Polat Muhtarları Ağırladı

Genel Müdür Polat Muhtarları Ağırladı

ABONE OL
4 Eylül 2021 10:15
Genel Müdür Polat Muhtarları Ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, vatandaşlar ile kurumlar arasında köprü görevi gören mahalle muhtarlarını ağırladı.

Yapılacak olan hizmetlerin daha kapsamlı ve ileriye yönelik olması adına Antakya ve Defne ilçesindeki farklı mahallelerin muhtarları ile bir araya gelen Genel Müdür Polat, mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgiler aktardı.

Mahalle muhtarlarının önerilerinin ve taleplerini dinleyerek notlar alan Polat, Hatay’ın 15 ilçesindeki muhtarlarla istişare ve irtibat halinde olduklarını vurgulayarak, hizmet götürme noktasında muhtarlarımızı dikkate alarak koordineli şekilde çalıştıklarını ve hizmet hususunda her düşünceye önem verdiklerini ifade etti.

Hatay’ın muhtarlarına kulak vermeleri ve istişarelere önem vermelerinden dolayı Genel Müdür Polat ile HATSU heyetine teşekkür eden muhtarlar, yapılacak her hizmete destek vermede hazır olduklarını ifade ederek, mahallelerine yönelik talep ve temennilerini iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.