DOLAR 32,3786 0.16%
EURO 34,9653 -0.34%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özgür Özel’den Hatay Çıkarması

Özgür Özel’den Hatay Çıkarması

ABONE OL
2 Eylül 2021 11:57
Özgür Özel’den Hatay Çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Hatay’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Erzin ilçesinde partililerle buluşan Özel, ziyaretinin ikinci gününde ise Dörtyol, Payas ve İskenderun ilçelerine de ziyaretler gerçekleştirdi. Özel daha sonra akşam saatlerinde ise CHP Antakya İlçe Teşkilat Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi.

“BENİ DEĞİL KENDİNİZİ ALKIŞLAYIN”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde partililere seslenen Özgür Özel, seçimi kimsenin tek başına kazanamayacağını söyledi. Özel, “Seçimin ertesi günü partide birbirimizi yemeyeceksek yarın sabah herkes yataktan cumhurbaşkanı adayı olarak kalkacak. Genci yaşlısı seçime kadar başka bir gündemimiz yok. Bu seçimi tek başına ne Kemal Kılıçdaroğlu kazabilir ne Meral Akşener. Ne Ekrem İmamoğlu ne Mansur Yavaş. Ne Lütfü Savaş ne Özgür Özel ne de herhangi birisi. Bu seçimi kazanırsa siz kazanırsınız. Buna inanıyorsanız beni değil ayağa kalkın kendinizi alkışlayın.” açıklamalarında bulundu.

ANTAKYA ZİYARETLERİ BUGÜNDE DEVAM EDECEK

Hatay ziyaretlerini bugünde sürdürecek olan Özgür Özel, CHP Hatay İl Binasında önemli açıklamalarda bulunacak. Özel daha sonra Antakya’da esnaf ziyareti gerçekleştirerek, son durağı olan Kumlu’ya geçecek. Özel ardından da Hatay Havaalanına geçiş yaparak, Hatay ziyaretlerini noktalayacak. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.