DOLAR 32,4958 0.14%
EURO 34,7628 0.1%
ALTIN 2.484,460,92
BITCOIN 20685533,88%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Bayram resepsiyon

Bayram resepsiyon

ABONE OL
1 Eylül 2021 11:10
Bayram resepsiyon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarihin kaydettiği ender zaferlerden birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. Yıldönümü nedeniyle Hatay Valisi Rahmi Doğan tarafından resepsiyon verildi.

Valilik bahçesinde düzenlenen resepsiyonda davetliler müzik grubunun dinletisi eşliğinde Vali Doğan tarafından karşılandı.

Resepsiyona Hatay Valisi Rahmi Doğan, Garnizon Komutanı Albay Tayfun Çağan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilleri başta olmak üzere kamu kurumu müdürleri, dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli konuk katıldı.

DOĞAN: AĞUSTOS AYI TÜRK MİLLETİNİN ZAFERLER AYIDIR

Nezih ortamda gerçekleşen resepsiyonda konuşma yapan Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ağustos ayının Türk milletinin zaferler ayı olduğunu söyledi.

Tarihe bakıldığında çok büyük zaferlere imza atmış bir milletin evlatları olduklarını ifade eden Doğan, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları yokluk döneminde bu milleti tekrar şaha kaldırabilmek, ülkeyi tekrar işgalden kurtarabilmek, genç bir Cumhuriyeti inşa edebilmek adına büyük bir gayret göstermişler, fedakarlık yapmışlar ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurarak da bu başarıyı şahlandırmışlar. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını tüm şehitlerimizi yad ediyoruz. Mekanları cennet olsun.” dedi.

TÜRKİYE GEÇMİŞTEN DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE OLARAK İLERİYE BAKACAK

Vali Doğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ilelebet payidar kılmak ve gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakabilmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Geleceğin geçmişten daha güçlü olacağına inandıklarını belirten Doğan, “Türkiye geçmişten daha güçlü bir Türkiye olarak ileriye bakacak, evlatlarımız daha standartları yüksek bir hayat sürecekler. Türkiye bölgesinde güçlü bir devlet, saygın bir millet olarak da yoluna devam edecektir.” diye konuştu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.