CHP TEK ADAYDA UZLAŞTI

CHP Hatay İl Başkanlığı Olağan Kongresi 7 Ocak 2018 Pazar günü HATMEK Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Seçim tarihinin belirlenmesi ardından çalışmalarını hızlandıran CHP kurmayları son olarak ilçe toplantıları ardından partinin selameti için uzlaştı. Tek aday üzerinde uzlaşma sağlanırken gözler 7 Ocak tarihinde yapılacak olağan kongreye çevrildi.
BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI
Edinilen bilgilere göre Başkan Mehmet Güzelmansur’un her şeyden önce partinin selameti açısından uzlaşılan mutabakata ve sandıklardan çıkan iradeye saygı gösterdiği ve tekrar aday olmayacağı, tek aday olarak Servet Mullaoğlu’nun aday gösterileceği ifade edildi.
MULLAOĞLU’NA DESTEKLER
Öte yandan seçimlere tek aday olarak gösterileceği iddia edilen Servet Mullaoğlu’nun ilçe başkanlarıyla görüştüğü ve çoğunluğu alarak Başkanlık yoluna emin adımlarla yürüdüğü gözleniyor.
Sosyal medya sayfalarında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Eski İl Başkanı Mullaoğlu, ovadaki herkesi dinleyerek kendi düşüncelerini aktarıyor. Bu çalışmaların sonucunda İlçe Başkanlarının onayı ile Başkan gözüyle bakılan Mullaoğlu’nun bütüncül bir tutum içerisinde olmaya devam etmesi bekleniyor.
YORUM YAZIN