DOLAR 32,3830 0.15%
EURO 35,1089 -0.11%
ALTIN 2.322,210,15
BITCOIN 22920672,75%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erzin’de Saadet Rüzgârı

Erzin’de Saadet Rüzgârı

ABONE OL
27 Ekim 2021 11:30
Erzin’de Saadet Rüzgârı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi’nin 7. Olağan Erzin İlçe Kongresi partililerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Erzin Belediyesi İçmeleri Tesisi’nde gerçekleşen Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mesut Dağ, Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, 21. Dönem Milletvekili Mustafa Geçer, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, MHP Erzin İlçe Başkanı Ali Şener, Memleket Partisi ilçe Başkanı Tahir Okan Özgür, Siyasi Parti temsilcileri, ilçe başkanları ve partililer büyük ilgi gösterdi.

Hafta sonu gerçekleşen Kongre’de Divan Kurulu’nun belirlenmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından Divan üyeleri Erzin İlçe Teşkilatının Raporu ve Mali Tablosunu partililerle paylaşarak oy birliği ile ibra etti.

Daha sonra siyasi konuşmalara geçilirken, Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Saadet Partisi’nin her zaman hakkı söylediğini ve ifadelerinde hile olmadığına dikkat çekerek, hükümeti dış politika ve ekonomik gelişmeler noktasında eleştirdi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Necmettin Çalışkan ise Saadet Partisi’nin yaklaşan seçimlerde siyaset merkezinde Saadet Partisi’nin olduğunu söyledi.

21. Dönem Milletvekili Mustafa Geçer’de dünyadaki sisteme muhalefet eden tek hareketin milli görüş hareketi olduğunu savundu.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Necati Börklü güven tazeleyerek yeniden seçildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.