DOLAR 32,6000 0.34%
EURO 34,8173 0.19%
ALTIN 2.506,540,90
BITCOIN 21103113,26%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Bu seçimin kaybedeni yok!

Bu seçimin kaybedeni yok!

ABONE OL
13 Ağustos 2021 10:22
Bu seçimin kaybedeni yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, hafta sonu yapılacak olan Defne Harbiye Esnaf ve Sanatkârları Kooperatifi Başkanlık seçimi öncesi adaylarla bir araya geldi.

Teksöz buluşmada yaptığı açıklamada, “Defne ilçemizde birlik beraberlik ve kardeşlik hâkim geldi. El ele kol kola sevgi ve saygı çerçevesinde pazar günü demokrasi yarışacak. Kazanan kim olursa olsun kaybeden yok. Kongre bir hizmet yarışması içerisinde geçecektir. Kongre sonrası el ele kol kola salondan çıkacağımıza dair herkes birbirine söz verdi. Defne’de kardeşlik hâkim geldi. Teşekkürler. Ticaret İl Müdürümüz Halit İmrek, Bölge Birliği Başkanı İsmail Toklucu, Bölge Birliği Başkan Vekili Nurittin Koyun, Kooperatif Başkanı Erkan Mansuroğlu, Oda başkanı ve aday Murat Karataş, aday Yusuf Kulubecioğlu, aday Özkan Aslanyürek, aday Semir Öztürk ve ev sahibi Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz” ifadelerini kullandı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.