DOLAR 32,5096 0.07%
EURO 34,8547 0.26%
ALTIN 2.473,090,45
BITCOIN 2007582-3,43%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GAZİLER NEVZAT ŞAHİN’İ UNUTMADI

GAZİLER NEVZAT ŞAHİN’İ UNUTMADI

ABONE OL
21 Mayıs 2021 10:54
GAZİLER NEVZAT ŞAHİN’İ UNUTMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi’nce gerçekleşen etkinlikte hem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı. Hemde Hayırsever merhum İş insanı Nevzat Şahin ruhuna Yasin-i Şerif okutuldu.

Dernek binasında bahçesinde gerçekleşen etkinlikte konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, ”Bugün, gönlü güzel, ömrü manalı, eli cömert, özü şefkat, sözü insan, yüzü tebessüm bildiğimiz, saygıyla,. Minnetle ve şükranla yad ettiğimiz, 25 Ağustos 2018 Cumartesi günü Hakk’a yürümüş olan unutulmaz hayırsever İş İnsanı Nevzat Şahin’ ağabeyimiz aziz ruhu hürmetine, gazilerimizin katılımıyla vesile olduğu Yasin-i Şerif’in hak katında makbulünü ve kabulünü temenni ediyorum” dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. Yıldönümü andığımız bugünün anlamında hareketle, Sevgili Nevzat Şahin ağabeyimizin, bilhassa Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve armağan ettiği milli değerlere olan sevgisini ve mahabbetine atfen duygularımı birkaç cümle ile ifade eden Bakır, “Gazi dostu,, Nevzat Şahin, vatanın, bayrağını, Atatürk’ün çağdaş eğitimin, şehidin , gazinin, hakkın, hukukun, adaletin paylaşımım, vefanın, sevginin ve saygının olduğu her yer, her ortam gönül adresi olarak gören güzel insanın kendisidir diye tarif ederdim. Çünkü o ömür denen kısa zaman dilimini dikkate almaksızın bıraktığı silinmez izlerle ölümsüzlüğe yürüyen ender insanlardandır. Gaziler olarak bizleri asla yalnız bırakmamış olan Nevzat ağabeyimize ve aynı hassasiyetle bizlere sevgini her bakımdan hissettiren evladı Ersan Şahin’e bir  kere daha teşekkürlerimi ifa ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Hayırsever merhum İş insanı Nevzat Şahin ruhuna Yasin-i Şerif okundu. Etkinlikte ayrıca Gazilere Ersin Şahin tarafından gönderilen alış-veriş çekleri dağıtıldı.

Cum ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.