DOLAR 32,3472 0.23%
EURO 35,0647 -0.21%
ALTIN 2.282,580,24
BITCOIN 22854361,52%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samandağ Ulaşımında Yeni Dönem Başlıyor

Samandağ Ulaşımında Yeni Dönem Başlıyor

ABONE OL
9 Eylül 2021 12:51
Samandağ Ulaşımında Yeni Dönem Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü toplu taşıma rehabilitasyon çalışmalarının bir tanesini daha tamamladı.

Vatandaşların güvenli, modern ve konforlu araçlarla toplu taşıma hizmetinden yararlanmasını isteyen HBB, Samandağ’daki dönüşüm çalışmalarında sona geldi.

YENİ SİSTEM 20 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

İlçe merkezindeki 14 hattın dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını belirten HBB yetkilileri, yeni sistemle ulaşımın 20 Eylül Pazartesi günü başlayacağını bildirdi.

Dönüşüm ile birlikte araçlarda nakit ödeme sistemin tamamen kaldırılacağını bunun yerine elektronik ödeme sistemi(Hatay Kart) ile biniş ücreti ödeneceğini de ifade eden yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Hatay Kart’larını temin etmelerini önemle belirtti.

Yeni sistemle birlikte artık Samandağlı vatandaşlar, Hatay Kart kullanımı ile aktarma indirimlerinden yararlanabilecek ve konforlu ulaşımın yanında ekonomik seyahat imkânı da elde etmiş olacak.

Vatandaşlar, Android ve IOS tabanlı akıllı cep telefonlarının yanı sıra internet tarayıcılarından da girilebilecek uygulama sayesinde banka kartı ile karta bakiye yükleme, bakiye sorgulama, akıllı durak, hat hareket saatleri, otobüsün nerede olduğu ve güncel bayiler gibi hizmetlere kolayca erişebilecek.

Yetkililer yaptığı açıklamada Hatay Kart ile ilgili yapılacak tüm işlemlere www.hataykart.com adresinden ulaşabileceğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.