DOLAR 32,5994 0.35%
EURO 34,7852 0.1%
ALTIN 2.506,710,91
BITCOIN 20906501,50%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatayspor Liderliği Tepti!

Hatayspor Liderliği Tepti!

ABONE OL
27 Eylül 2021 12:32
Hatayspor Liderliği Tepti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper lig’in 7. haftasında kendi sahasında Fenerbahçeyi konuk eden Atakaş  Hatayspor sahadan  2-1 yenik ayrıldı.

Maça Munir, Ribeiro, Boudjema, Lobjanidze,  Kamil Ahmet, Traore, Fatih Kurucuk, Adekugbe, El Kaabi, Burak Öksüz ve Mame Dıouf ilk on bir’i ile çıkan bordo beyazlılar, ilk yarıya istediği gibi başlamadı ve ilk dakikadan itibaren rakip takımın baskısıyla karşılaştı. 3. daikakada Rossi’nin şutu auta çıktı. maça ortak olmak isteyen bordo beyazlılarda 11. dakikada açılan ortada Diouf’un kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı ve pozisyondan sonuç alınamadı. 17. dakikada Enner Valencia’nın asistinde Diego Rossi topu ağlarla buluşturdu ve rakip takımı 0-1 öne geçirdi. Golden sonra toparlanmaya çalışan Hatayspor takımı 19. dakikadaki serbest vuruştan yararlanamadı.

30. dakikada Ener Valencia’nın ikinci asistinde bu sefer golü Filip Novak attı ve takımını 0-2 lik skorla iki farklı üstünlüğe taşıdı. Atakaş Hatayspor’un atakları golle sonuçlanmayınca ilk 45 dakika Fenerbahçe’nin 0-2’lik üstünlüğü ile bitti.

İKİNCİ YARIDA HATAYSPOR BASKISI

İkinci 45 dakikalık bölüme hızlı başlayan ev sahibi ekip ataklarını sıklaştırarak farkı azaltmak için gol aradı. 59. dakikada Fatih’in kafa vuruşu golle sonuçlanmadı, bu dakikalardan sonra maça ağırlığını koyan bordo-beyazlılar sol kanattan Dylan Saint Louis’in şutuyla 65. dakikada golü buldu ve durumu 1-2 yaptı. Hataysporun ataklarına karşılık vermeye çalışan Fenerbahçe de 82. dakikada Serdar Dursun’un vuruşunda direk dibinde çizgide Munir ayaklarıyla çıkardı ve farkın açılmamasını sağladı. 89. dakikada Serdar Dursun’un aynı bölgeden attığı şut bu sefer direğe takıldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maçı Fenerbahçe maçı 1-2 kazandı. Maç boyu desteğini sürdüren Bordo-Beyazlı taraftarlar maç sonunda ise takımlarını tribüne çağırarak alkışladı. Hatayspor bu sonuçla, 13 puanda kaldı. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.