DOLAR 32,5428 0.2%
EURO 34,8138 0.11%
ALTIN 2.492,910,35
BITCOIN 20721964,25%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Yaya Geçidi ve Üst Geçit Yapılmazsa KAZALAR KAÇINILMAZ!

Yaya Geçidi ve Üst Geçit Yapılmazsa KAZALAR KAÇINILMAZ!

ABONE OL
11 Kasım 2021 13:30
Yaya Geçidi ve Üst Geçit Yapılmazsa KAZALAR KAÇINILMAZ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde önceki gün 3 aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Yaşanan kaza sonrası, yaya geçidi ve üst geçidin kaçınılmaz olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Antakya-İskenderun çevre yolu Otogar-Ekinci mevkiinde kazaların ardı arkası kesilmiyor. Sürekli olarak yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların yaşandığı noktada önceki günde kaza meydana geldi. 3 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında, 7 kişi yaralandı. Faciadan dönülen kazada, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

“SÜREKLİ KAZALAR MEYDANA GELİYOR”

Otogar-Ekinci mevkisinin olduğu alanda çok sayıda yerleşim yeri ve okulların olduğunu söyleyen vatandaşlar, bu alan için yaya geçidi ve üst geçidin kaçınılmaz olduğunu söylediler. Yetkililerin çözüm bulması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “Alanda özellikle mesai giriş ve çıkışlarında yaşanan yoğunlukla birlikte yaralanmalı veya maddi hasarlı kazalar sıkça yaşanıyor. Çevre yolumuz adeta faciaya davet ediyor bizleri. Alana bir an önce yaya geçidi ve üst geçit yapılmalı, hem o bölgelerde yaşayan rahatlamalı hem de sürücüler daha sağlıklı araç kullanmalıdır” diye konuştular. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.