DOLAR 32,3299 0.23%
EURO 35,0688 -0.19%
ALTIN 2.294,450,76
BITCOIN 22833270,90%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN GEZER ÇALIŞMALARI İLE TAKDİR TOPLUYOR

BAŞKAN GEZER ÇALIŞMALARI İLE TAKDİR TOPLUYOR

ABONE OL
9 Haziran 2021 09:42
BAŞKAN GEZER ÇALIŞMALARI İLE TAKDİR TOPLUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay ili damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği başkanı Ahmet Gezer çalışmaları ile tüm üyelerin takdirini topluyor.

Çözüm odaklı çalışmaları ile bilinen Hatay ili damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği başkanı Ahmet Gezer, küçükbaş hayvan bir sorunla karşılaşması durumunda 7/24 çok rahat ulaşabileceği bir başkan profili olarak da çıkıyor karşımıza.

GEZER: YETİŞTİRİCİLERE YOL GÖSTERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Hatay ili damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği olarak Hatay ili genelinde bulunan küçükbaş hayvan yetiştiricilerine yol göstermeyi ve desteklemeyi savunan görev anlayışları ile hizmete hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden başkan Ahmet Gezer, bölgemizde yerel ırk küçükbaş hayvanların korunması ve geleceğe taşınması konusunda yönetim kurulunda ki birbirinden kıymetli ekip arkadaşları ile birlikte kararlı bir biçimde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

BAKANIMIZ İLE GÖRÜŞME SAĞLADIK

Geçtiğimiz günlerde çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek için Hatay’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Gezer: Tarım Bakanımız ile detaylı şekilde üyelerimiz hakkında istişare ettik. Yem konusunun çok pahalı olduğunu anlattık, gerekirse tüm üyelerimiz için yem desteği talebinde bulunduk” ifadelerini kullandı. Gezer: “Göreve geldiğim günden bu güne yürüttüğümüz başarılı çalışmalarımız ile 2500 üyesi olan üyelerimizin takdirin almaktayız. Birliğimizde görev yapan ve hepsi alanında deneyimli isimler olan çalışma arkadaşlarımız ile birlikte üyelerimizin işlerinin en hızlı biçimde yapılması anlamında elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Hatay İl Tarım ve Orman müdürlüğü ile devamlı irtibat halinde olduğumuzu yineleyerek Hatay il damızlık koyun keçi yetiştiriciliği birliği olarak bölgemiz küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin gelişmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.