DOLAR 32,3786 0.16%
EURO 34,9653 -0.34%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LOKUMUN TEK ADRESİ

LOKUMUN TEK ADRESİ

ABONE OL
24 Ağustos 2021 13:27
LOKUMUN TEK ADRESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın vazgeçilmez tadı olan lokumun tek adresi olarak bilinen Has Yayladağı Lokumu İşletmesi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Kaymaklı, Fıstıklı, Güllü ve zereşk üzümlü başta olmak üzere çok sayıda lokum çeşidiyle damaklarda ayrı bir lezzet bırakan Has Yayladağı Lokumu’na talep gün geçtikçe artıyor.

HATAY’DA 1. SIRADA

Tam kapanma ve yasaklardan sonra yaşanan normalleşme sürecinde turist sayısında ki artış Tarihi Uzun Çarşı’ya da yansıdı. Bu yansımada en çok rağbet görenler arasında ise Türk Lokumu yer aldı. Lokum denilince akla gelen Has Yayladağı Lokumu ise çarşıda en çok ilgi gören lokum işletmesi olarak dikkatleri üzerine çekti.

ÖZEL SİPARİŞLERE YETİŞEMİYOR

Lokum sektöründe Hatay’da eşi benzeri olmayan Has Yayladağı Lokumu İşletmesi, özel siparişlerde de hizmette sınır tanımıyor. Düğün, cenaze ve mevlitlere de lokum hizmeti sunan Has Yayladağı Lokumu İşletmesi, siparişlere yetişemiyor. Hataylıların ve Türkiye genelinde en çok tercih ettikleri isim olduklarını söyleyen işletme sahibi Mehmet Kaya, “Yoğun ilgiden çok memnunuz, yaşanan bu ilgi bizlerin işimizi doğru yaptığımızın kanıtı. Amacımız Hatay ve Türkiye’ye taze güzel çeşitli şekilde Yayladağı ve Hatay lokumunu tanıtmak tattırmaktır” ifadelerini kullandı. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.