DOLAR 32,3815 0.19%
EURO 35,0520 -0.14%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2272184-0,27%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HGC’den, Başkan Hacıoğlu’na ziyaret

HGC’den, Başkan Hacıoğlu’na ziyaret

ABONE OL
16 Haziran 2021 10:32
HGC’den, Başkan Hacıoğlu’na ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyeleri, Reyhanlı Belediyesi Başkanı Mehmet Hacıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hacıoğlu, “Uzun bir süredir, pandemi dolayısıyla cemiyetin ziyaret talebine cevap veremedik. Öncelikle bu ziyaretten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Tabi ki böyle değerli basın mensuplarını karşımızda görünce Belediye Başkanı olarak bu ziyareti değerlendirmek istedim. Bu doğrultuda yaptığımız çalışma ve projelerimizden söz etme fırsatı bulacağımdan dolayı ayrıca mutluyum. Cemiyet Başkanı Sayın Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyelerine ayrıca katılım gösteren tüm gazeteci arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

BELEDİYENİN FAALİYETLERİ TANITILDI

Belediye binasına ziyaretin ardından, Başkan Hacıoğlu eşliğinde, belediye faaliyetleri yerinde tanıtıldı. İlk olarak Cemil Meriç Müzesi ziyareti gerçekleştirildi. Restorasyon hakkında bilgi verildi. Harran Mahallesinde bulunan ve birçok filme ev sahipliği yapmış, Fatih Müderris Konağı ziyaret edildi. Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın talimatlarıyla gerçekleştirilecek olan restorasyon faaliyeti hakkında bilgi verildi.

Şuanda yapılmakta olan Yenişehir Millet Bahçesi projesi gezilerek yerinde incelendi ve tanıtıldı. Ardından Reyhanlı Barajı gezilerek, baraj ve tarımsal faaliyetler hakkında bilgi verildi. Üçtepe Mahallesi Türk Kızılayı-Reyhanlı Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hatay Toplum Merkezi Tarım ve Hayvancılık Proje Uygulama Alanı” ziyaret edilerek, projenin önemine değinildi. Reyhanlı’nın yeni oksijen kaynağı haline getirilen “Kent Ormanı” ziyaretçilere tanıtıldı. Tayvan-Türkiye işbirliği ile yaptırılan, “Reyhanlı Toplum Merkezi” İnşaatı tanıtıldı. Son olarak da Reyhanlı için büyük önem arz eden Güneş Enerjisi Sistemi Projesi şantiye alanına gidilerek GES tanıtımı yapıldı. Karşılıklı olarak ziyaretten duyulan memnuniyet ifade edilerek, program sona erdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.