DOLAR 32,4861 0.11%
EURO 34,7840 0.15%
ALTIN 2.489,211,11
BITCOIN 2015269-0,33%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Selim Nevzat Şahin mezunları kep attı

Selim Nevzat Şahin mezunları kep attı

ABONE OL
7 Temmuz 2021 11:33
Selim Nevzat Şahin mezunları kep attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne ilçesindeki eğitim kurumlarından Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi 2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezunları kep fırlattı. 

Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Hayırsever Nevzat Şahin’in oğlu Ersin Şahin ve ailesi, Şube Müdürleri, Sendika Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Okul Aile Birliği Üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

YURTESEVER: “BÜYÜK MUTLULUK VE HEYECANI DUYUYORUZ”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende bir konuşma yapan Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yurtsever,  Saygıdeğer velilerimiz, sizlerden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarımızı, idarecilerim, öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte özgüveni yüksek, ne istediğini bilen,  hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, ülkesini ve insanların seven bireyler olarak, yetiştirmek gayesiyle çabaladık şimdi de  onların mezun etmenin büyük mutluluk ve heyecanı duyuyoruz” dedi.

GÜLSİTAN: “YOLUNUZ BAHTINIZ DA AÇIK OLSUN”

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ”Bu başarılı gençleri yetiştiren, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyorum, Ayrıca, bu okulu yaptırarak gençlerin hizmetine sunan hayırseverimiz Nevzat Şahin’i de rahmetle anıyorum. Eğitime katkıları devam eden Ersin Şahin ve ailesine ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, insan hayatının sonunda nerede olacağını bilmek istiyorsa gideceği yolu da ona göre seçmelidir. Sizler zaten Hatay’ın en başarılı ilçesinde ve en başarılı okullarından biri olan bu okulda okuma kararı vererek, bu yolu doğru seçtiğinizi görüyorum. İnşallah bu başarınız artarak devam edecektir. Yolunuz da bahtınız da açık olsun.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere sembolik olarak cübbeleri giydirilerek belgeleri verildi. Daha sonra okul aile birliği tarafından misafirlere pilav ikramında bulunuldu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.