DOLAR 32,5280 0.24%
EURO 34,8502 0.34%
ALTIN 2.487,201,03
BITCOIN %
Hatay
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Ülkü Ocaklarında Yeni Dönem

Ülkü Ocaklarında Yeni Dönem

ABONE OL
18 Ağustos 2021 11:26
Ülkü Ocaklarında Yeni Dönem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı’na, Alihan Döner atandı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın atamaları doğrultusunda, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı’na Alihan Döner getirildi.

Ülkü Ocaklarının birçok kademesinde görev alan ve aldığı görevlerde sergilediği başarılı performans ile takdir toplayan bir isim olan Alihan Döner’in Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanması camiada büyük mutluluk ile karşılandı.

Devir teslim töreni Ülkü Ocakları Genel Başkanlık teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ömer Şanlı’nın huzurunda gerçekleşirken törene MHP Hatay İl ve İlçe Teşkilatı, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Önceki dönem Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim’i İl Başkanlığı görevine getirilen Alihan Döner’e teslim etti. Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim’i öperek teslim aldıktan sonra yaptığı ülkücü yemini ile görevi devraldı. Tebriklerin yapılması ile devam eden program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.