DOLAR 32,3741 0.16%
EURO 34,9872 -0.27%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2257475-1,12%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KIRMIZI ALARM!

KIRMIZI ALARM!

17 günlük tam kapanma kısıtlamasının dün sona ermesiyle, Hataylılar kendilerini dışarı attı.

ABONE OL
18 Mayıs 2021 09:08
KIRMIZI ALARM!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cadde ve sokaklar araç trafiğinden geçilmezken; çarşı, alışveriş merkezleri, banka, bankamatik ve parklar da insan kalabalığından geçilmedi. Yaşanan yoğunluk, “Vakalar tekrar yükselecek” paniğine neden olurken, polis ve zabıta ekiplerinin daha fazla denetim gerçekleştirmesi istendi.

“VATANDAŞLAR UYARILMALI, KURALLARA UYULMALI”

Kademeli normalleşmeye geçilmesiyle birlikte, 17 gündür işlerinden uzak kalan vatandaşlar dün sabah itibariyle işlerinin başına döndü. Nitekim alışveriş ve banka işleri olan vatandaşlar ise soluğu kent meydanlarında aldı. Tarihi Uzun Çarşı’da ve alışveriş merkezlerinde kalabalıktan göz gözü görmezken, bankaların önlerinde ise uzun kuyruklar oluştu. Bu durumdan tedirgin olan vatandaşlar ise yetkililerin uyarı ve denetimlerini sıklaştırmasını istedi.

“BÖYLE GİDERSE VAKALAR TEKRAR TAVAN YAPAR”

Diğer yandan yaşanan kalabalığının gereksiz ve tehlikeli olduğuna değinen bazı vatandaşlar ise “17 günlük kapanma ile beraber, güçte olsa vakalar aşağı düştü. Nitekim serbestliğin ilk gününde adeta izdiham gibi görüntüler ortaya çıktı. Bu durum böyle devam ederse çok geçmeden vakalar tekrar tavan yapar. Vatandaşlar dikkatli olmalı, emniyet güçlerimizde denetimleri sıklaştırmalı” vurgusunu yaptılar. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.