DOLAR 32,4313 0.05%
EURO 34,4832 -0.09%
ALTIN 2.489,470,27
BITCOIN 2031846-3,82%
Hatay
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çocuklardan Başkan Eryılmaz’a Sevgi Seli

Çocuklardan Başkan Eryılmaz’a Sevgi Seli

ABONE OL
16 Eylül 2021 10:15
Çocuklardan Başkan Eryılmaz’a Sevgi Seli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın her mahalleye en az bir park kazandırma sözü kapsamında, Samandağ’ın mahallelerinde park yapım çalışmaları devam ediyor.

Aylardır süren çalışmalar sonucunda Çanakoluk Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Çanakoluk Parkı’nın açılışı gerçekleşti.

Vatandaş ve çocukların yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağ Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Duran ve Tahsin Demir, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber,  Çanakoluk Mahalle Muhtarı Adnan Elma, Samandağ Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP yönetici ve üyeleri, çevre mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Parkta eğlenerek zaman geçiren çocuklar parkın açılışında Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’a sarılarak beraber fotoğraf çektirmek istediler.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, açılış konuşmasında; ” Yaklaşık 6-7 ay önce mahalle ziyaretimiz esnasında muhtarımız bizden bir park talebinde bulundu. Biz de en kısa sürede bu alanın park olarak çocuklarımızın hizmetine sunma sözünü verdik ve sözümüzde durduk.

Seçim vaadimizde her mahallemize en az 1 park, her mahallemize en az 1 taziye evi sözü verdik. Sözümüzün arkasındayız. Bu süreçte birçok mahallemizde taziye salonumuzu ve parkımızı faaliyete soktuk. Şimdi yavaş yavaş diğer mahallelerimizde parklarımızı faaliyet sokmaya çalışıyoruz. Şu anda 3 mahallemizde park çalışmalarımız devam ediyor. 2 mahallemizde de çok amaçlı salonun temellerini attık. İnşallah geri kalan süre içerisinde her mahallemizin ihtiyacı olan yeşil alanını ve çok amaçlı salonumuzu halkımızın hizmetine sunacağız. Biz seçimden önce ne söz verdiysek bütün bu sözlerimizin arkasındayız ve hepsini inşallah el birliği ile gerçekleştireceğiz.

Mahallelerimize, gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza ne yapsak azdır, onlar bundan daha fazlasını hak ediyor. İmkanlarımız ölçüsünde bütün Samandağımıza, 42mahallemizin tamamına bir şekilde yetişmeye çalışıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

BAŞKAN ERYILMAZ, SAMANDAĞ’IN 70 YILLIK MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ

Başkan Eryılmaz açıklamasının devamında; “Biz aslında Samandağ’da 70 yıllık makus talihi değiştiriyoruz. Şu anda tam olarak görünmese de inşallah yaklaşık 1 yıl sonra yaptığımız çalışmaların bitmesi ile birlikte Samandağ’ın çehresinin ve makus talihinin değiştiğini herkes görecek ve buna tanık olacak. Sahil Parkımızı 2 ay sonra inşallah hizmete sokacağız. Bugün Hatay’ın en büyük, en donanımlı parklarından biri olacak ve bu sadece Samandağ’a değil Hatay’ın tamamına hitap edecek bir park olacak. Bunun için de halkımıza hayırlı olsun diyorum. Parkın yapımında emeği geçen belediye çalışanlarımıza, bu konuda öncülük yapan bölge muhtarlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor Çanakoluk parkımızın tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.