DOLAR 32,3472 0.23%
EURO 35,0647 -0.21%
ALTIN 2.282,580,24
BITCOIN 22854361,52%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EXPO HAZIRLIKLARINA İLGİ BÜYÜK!

EXPO HAZIRLIKLARINA İLGİ BÜYÜK!

ABONE OL
15 Eylül 2021 09:46
EXPO HAZIRLIKLARINA İLGİ BÜYÜK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’ın, Hatay’ın uluslararası düzeyde tanınırlığını arttırmak amacıyla kente kazandırdığı EXPO 2021 hazırlıkları hızla devam ediyor.

HAMOK’TAN EXPO ALANINA ZİYARET

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu, 10 Aralık’ta dünyaya kapılarını açacak olan EXPO 2021 Hatay’ın Antakya-Defne bölgesindeki alanını ziyaret etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ziyarette HAMOK yöneticilerine eşlik etti. EXPO 2021 Hatay Genel Sekreteri İhsan Çakar, iller bahçesinden bitki müzesine, arkeoparktan kültür ve sanat merkezine kadar EXPO 2021’in Antakya-Defne ve İskenderun-Arsuz bölgesi hakkında sunum yaparak katılımcılara detaylı bilgiler verdi.

SAVAŞ: “EXPO 2021 BİTTİĞİ ZAMAN GURUR DUYACAĞIMIZ BİR ALAN OLACAK”

EXPO 2021’in Hatay’a yakışır önemli bir proje olduğunu ifade eden Başkan Savaş,  “EXPO 2021, şehrimizin turizmi için çok önemli bir proje. Burası çok fonksiyonlu ve ilimize yakışan bir merkez oldu. İskenderun-Arsuz bölgesindeki alan da uluslararası misafirlerin kendi ürün ve yemek kültürlerini sunabilecekleri ve büyük organizasyonların yapılacağı bir yer” dedi.

EXPO GÖNÜLLÜLERİ BU KEZDE İSKENDERUN’U ZİYARET ETTİ

Antakya-Defne ve İskenderun-Arsuz olmak üzere iki ayrı noktada hazırlık çalışmaları devam eden EXPO’ya ilgi büyük. Dev organizasyonun her aşamasında emeği olan ve geçtiğimiz günlerde Antakya-Defne bölgesini ziyaret ederek bilgi toplayan EXPO gönüllüleri, bu kez de İskenderun-Arsuz bölgesini ziyaret etti. Gönüllülerden oluşan 30 kişilik ekip, İskenderun’da yer alan mutfaklar, etkinlik havuzu, havuz alanı, seyir terası ve ülke bahçelerini gezerek hem devam eden hazırlıklar hem de projenin aşamaları hakkında EXPO koordinatörleri tarafından bilgilendirildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.