DOLAR 32,3624 0.11%
EURO 34,9511 -0.37%
ALTIN 2.323,740,20
BITCOIN %
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER

MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER

ABONE OL
18 Temmuz 2021 14:58
MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesinde Mustafa İlmas ve Miyese Bozkurt, bir ömür mutluluğa “evet” dediler.
Hatay’da Nesibe-Durmuş İlmas’ın yakışıklı oğulları Mustafa İlmas ile Neslihan-Cahit Bozkurt’un güzeller güzeli kızları Miyese, hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Antakya Orontes Düğün Salonu’nda çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen törende genç çiftlerin nikahını Ömer Yarar kıyarken, çiftlerin nikah şahitliklerini ise Anadolu Ajansı Muhabiri Mehmet Bayrak ve Nevin Kurt yaptı. Nikah memuru, gelin Miyese’ye evlilik cüzdanını verirken, genç çiftin heyecan ve mutlulukları objektiflerden kaçmadı.

DÜĞÜNE SEÇKİN DAVETLİLER DE KATILIM GÖSTERDİ

Nikah sonrası gerçekleşen düğün törenine ise AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Emrullah Gülen, Anadolu Ajansı Muhabiri Mehmet Bayrak, Seldiren Mahallesi Muhtarı Şadan Kurnaz, İlmas ve Bozkurt ailesinin yakınları ve dostlarıyla birlikte çok sayıda davetli katılım gösterdi.
Törende ilk dansın ardından düğün pastasını kesen genç çift, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.