DOLAR 32,3143 0.19%
EURO 35,0808 -0.16%
ALTIN 2.277,08-0,01
BITCOIN 22753680,98%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor Taraftarlarından yönetime çağrı; indirim yapılmalı

Hatayspor Taraftarlarından yönetime çağrı; indirim yapılmalı

ABONE OL
1 Eylül 2021 11:22
Hatayspor Taraftarlarından yönetime çağrı; indirim yapılmalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor’a gönül vermiş bordo beyazlı taraftarlar, maç biletleri ve kombinelerde indirim yapılması konusunda Hatayspor Yönetimine çağrıda bulundu.

Taraftarlar gruplarının ortak yaptıkları şöyle: “Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki 53 yıllık Süper Lig hasretini sona erdiren, 3.lig kapılarından süper ligde herkesin takdirini kazanan başta Onursal Başkanımız Sayın Lütfü Savaş olmak üzere bu yolda emek veren Hatayspor yönetim kurulu üyelerine müteşekkiriz. Ayrıca bu sezon ilçelerimizden stadyuma ulaşım ve ilçelerimize mobil Passolig gibi konularda taraftarın taleplerine olumlu cevap veren Hatayspor yönetim kurulu kombine bilet fiyatlarında indirim talebimize kayıtsız kalmayacağına yürekten inanıyoruz.

Taraftarlar yeni sezon öncesi yönetim kurulumuz tarafından belirlenen kombine fiyatları en düşük fiyat kale arkası 300 TL olarak belirlemişti. Ancak özellikle taraftarın kalbinin yer aldığı maraton tribünün fiyatı en yüksek 3000 (Bin) TL belirlemiştir. Bu fiyata özellikle rakip takımları en fazla baskı altına alacak Maraton tribünün boş kalmasına neden olacaktır ki bunu son iki iç saha maçında gördük. İşsizlik Ekonomik kriz pandemi şartları herkesin malumudur. Yıllarca Hatayspor’umuzu Her şartta desteklemiş taraftarlar olarak bu şartlarda tribünlerde olmamız mümkün değildir.

Fiyatlar ile alakalı talebimiz tüm Taraftarları içindir. Kimseden bedava kombine talebimiz yoktur kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuzdan fiyatları gözden geçirmelerini, 53 yıl süper lig özlemi çeken Taraftarı, Takımın itici destekleyici gücü olarak görmelerini ülke ekonomisi ve şehrimizin ekonomik yapısını değerlendirmelerini, En azımdan 3000 TL olan maraton kombine fiyatını 1500 TL olarak aşağıya çekmelerini bekliyoruz. bizler takımımızı her zaman destekledik yine destekleyeceğiz iç sahada evimizde olamazsak deplasman yolarında arma peşinde olduk bundan sonra da oluruz.

Şehir olarak 53 yıl sonra süper lige çıkmışken, 25000 kişilik muhteşem stadımızla rüzgârı arka miza almışken taraftar desteğine ihtiyacımız var o nedenle biletlerde ve kombinelerde indirim yapılmalı. Her şey Hatayspor için”. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.