DOLAR 32,4834 0.21%
EURO 34,5492 0.15%
ALTIN 2.474,45-0,34
BITCOIN 2057870-4,89%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor Hentbol takımı yeni sezona merhaba dedi

Hatayspor Hentbol takımı yeni sezona merhaba dedi

ABONE OL
4 Eylül 2021 10:20
Hatayspor Hentbol takımı yeni sezona merhaba dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu sene ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor Hentbol Takımı için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Geçen sezonlarda Hatay Büyükşehir Belediyespor bünyesinde alt liglerde mücadele eden ve yeni sezonda Hatayspor bünyesine katılan hentbol takımı oyuncuları, teknik ve idari kadrosu basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen organizasyona Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan, Hatay Büyükşehir Belediyespor Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı ile Hatayspor yönetim kurulu üyeleri de tam kadro katıldı.

KILINÇ: TAKIMIMIZI VE ŞEHRİMİZİ HER ARENADA BAŞARIYLA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ.

Tanıtım toplantısında takımın genel durumunu ve hedeflerini açıklayan Hatayspor Hentbol Şube Sorumlusu Hasan Kılınç, “Takımımızı ve şehrimizi her arenada başarıyla temsil etmek istiyoruz. Savaş hocamızın proje takımı olarak kurduğu bu takım artık Süper Lig’de mücadele edecek. Yeni sezonda yeni başarılara yelken açacağımıza inanıyorum” dedi.

TAZEARSLAN: GENÇLERE GÜVENİYORUZ

Hasan Kılınç’ın ardından söz alan Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan da takımdaki pırıl pırıl gençlerin bordo-beyazlı camiayı başarıyla temsil edeceğine inandığını ifade etti.

Toplantının finalinde Onursal Başkan Lütfü Savaş düşüncelerini paylaştı.

SAVAŞ’TAN ATATÜRK VURGUSU

Sadece 3 yıl içinde büyük aşamalar kaydedip Süper Lig’e çıkan hentbolcularla gurur duyduğunu belirten Başkan Savaş, “Bu takım Savaş hocamızın elinde hentbol ordusuna dönüştü. Buradaki başarı hocamız, oyuncularımız ve yönetici arkadaşlarımızındır. Biz onlara sadece yol arkadaşlığı yapıyoruz. Takımlarımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ilerlediği için başarı kaçınılmaz oluyor” dedi.

SAVAŞ: BİZİM FELSEFEMİZDE ASLA ALT LİGLERE DÜŞMEK YOK

Savaş konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Tarihin, kültürün ve medeniyetin olduğu bir şehirde sportif başarının olmaması mümkün değildir. Başarıların artarak devam etmesi için elimizden geleni ortaya koymaya ve tüm ilçelerimizde yatırım yapmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki her sene finallerin kapısından dönen voleybolcularımız da bu sene süper lige çıkacak. Bizim felsefemizde asla alt liglere düşmek yok. Atatürk gibi daima ileriyi ve yukarıyı hedefleyeceğiz. Takımımızın hedefi de Avrupa kupaları olacaktır. Sakatlıksız ve başarılı bir sezon diliyorum.”

Başkan Savaş’ın konuşmasının ardından takım oyuncuları ve teknik kadro tek tek sahneye davet edilerek basın mensuplarına tanıtıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.