DOLAR 32,3258 0.22%
EURO 35,1186 -0.04%
ALTIN 2.299,720,99
BITCOIN 23041753,05%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALTINELLER VESTEL’DEN AŞURE İKRAMI

ALTINELLER VESTEL’DEN AŞURE İKRAMI

ABONE OL
1 Eylül 2021 18:06
ALTINELLER VESTEL’DEN AŞURE İKRAMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altıneller Vestel, Hatay’da 3. Geleneksel Aşure İkramı Etkinliğini gerçekleştirdi.
Merkez ilçe Antakya’nın Ürgenpaşa Mahallesinde bulunan şubesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi Başvekili Fedai Yücedal, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) 2. Başkanı Nihat Mazmanoğlu ile Altıneller Vestel ailesinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte bin 250 vatandaşa aşure ikramında bulunuldu.

NEYZEN VE SEMAZENLERLER GÖSTERİ YAPTI

Dayanıklı tüketim malları sektöründe ülkemizde en çok tercih edilen markaların başında gelen Vestel’in Bölgemizde 14 şubesi ile hizmet veren bayisi Altıneller Vestel tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Aşure Günü etkinliğine, semazen ve neyzenle de renk katıldı.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, deneyimli aşçılar tarafından hazırlanan ve geleneksel aşurenin biraz daha zenginleştirilmiş hali olan bol malzemeli aşure misafirlere ikram edildi.

Altıneller Vestel İşletmecilerinden Yusuf İlyas Yılmazoğlu, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve bereket getirdiğine inanılan Aşure Günü münasebetiyle bugün vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen etkinliğe katılım gösterenlere teşekkür eder, nice Muharrem aylarında bir arada olmayı dileriz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.