DOLAR 32,3417 0.18%
EURO 35,1211 -0.19%
ALTIN 2.240,48-0,12
BITCOIN 2037702-6,92%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Turkcell Genel Merkez Ofisi Açıldı

Turkcell Genel Merkez Ofisi Açıldı

ABONE OL
6 Ağustos 2021 13:34
Turkcell Genel Merkez Ofisi Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Turkcell Erten Elektronik İletişim Merkezi ve Genel Merkez Ofisi görkemli açılış ile hizmete açıldı.

Atatürk Caddesindeki mağazanın açılışına Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, Turkcell Bölge Müdürü Cüneyt Hünkar, Genpa Bölge Müdürü Kaan Direkçi, CHP Hatay İl Başkanı H. Ramiz Parlar,  oda başkanları, işadamları ve davetli konuklar katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Turkcell Erten Elektronik İletişim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uğur Çetindağ, “Turkcell çatısı altında 27. yılı geride bıraktığımız bu dönemde ilk günkü heyecanımızla şimdi yeni adresimizde Turkcell İletişim Merkezi ve Genel Merkez Ofisi ile hizmet devam ediyoruz. Mağazamızın açılışına katılımlarınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

Protokol üyelerinde duygularını ifade ettiği açılışta 27 yılı pastası yaş pastası Turkcell Erten Elektronik İletişim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı M. Uğur Çetindağ, Turkcell Bölge Müdürü Cüneyt Hünkar ve Genpa Bölge Müdürü Kaan Direkçi tarafından kesildi. Açılışa katılanlar bando eşliğinde kokteyl verildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.