DOLAR 32,3438 0.19%
EURO 35,1309 -0.17%
ALTIN 2.240,20-0,14
BITCOIN 2026418-7,83%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antakya Medeniyetler Korosu Konserleri kaldığı yerden devam

Antakya Medeniyetler Korosu Konserleri kaldığı yerden devam

ABONE OL
4 Eylül 2021 10:29
Antakya Medeniyetler Korosu Konserleri kaldığı yerden devam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’daki bir arada yaşama kültürünün sahnedeki vücut bulmuş hali Antakya Medeniyetler Korosu  tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid-19 salgını sürecinde alınan tedbirler doğrultusunda ara verdiği Cumartesi konserlerine  yeniden  start veriyor. Uzun bir aradan sonra ilk konser bugün 4 Eylül Cumartesi günü yapılacak.

Hatay Valiliği  ve  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü  organizesi ile yapılan Cumartesi konserlerine   şehrimize gelen yerli ve yabancı turistler oldukça yoğun ilgi göstermişlerdi. Yeni normalleşme ile yeniden yoğun ilgi görmeye başlayan Hatay’da Antakya Medeniyetler Korosunun konserlerinin yine adından söz ettirmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Sosyal mesafe kurallarına uygun bir biçimde gerçekleşecek olan konserler her Cumartesi Saat: 19:00’da ücretsiz bir biçimde gerçekleştirilecek.

ÖZFIRAT: KONSERLERİMİZ HATAY’A GELMEK İÇİN BİR SEBEP DAHA

Medeniyetler Korosunu dinlemeyen kimse kalmasın sloganı ile Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın talimatları ile gerçekleştirecekleri konserler dizisinin geçtiğimiz yıl oldukça yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat,Tarihi dokusu,Gastronomisi ve bir çok özelliği ile ziyaretçi alan kardeşlik şehri Hatay’a gelmek için bir sebep de Medeniyetler Korosunun Cumartesi konserleri olduğunun altını çizerek herkesi konserlerini dinlemeye davet etti.Özfırat:” Kurulduğumuz günden bu güne bir çok başarılı projede yer alan Medeniyetler Koromuz ,Hatay Valiliği tarafından organize edilen bu projede Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Antakya Medeniyetler Korosunu dinlemeyen herkes için konserler vermeye devam edecek. Tarih, kültür, medeniyet ve turizm şehri olan Hatay’ımızın turizmine katkı sağlayacağına inandığımız ve geçtiğimiz yıl tamamı dolu olan bir salonda gerçekleşen konserimizin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Hatay Valisi Rahmi Doğan başta olmak üzere, İl Kültür ve Turizm Müdürü  Hüsnü Işıkgör’e,Konserimize yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza ,Konserin gerçekleşeceği saatlerde görevlerini kusursuz bir biçimde yerine getiren İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personelimize,emeği geçen herkese ve konserlerde görev alan  o tüm koro üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.