DOLAR 32,3808 0.19%
EURO 35,0550 -0.07%
ALTIN 2.325,220,26
BITCOIN 2278908-1,09%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fotoğraf yarışmasında son başvuru bugün

Fotoğraf yarışmasında son başvuru bugün

ABONE OL
2 Eylül 2021 10:56
Fotoğraf yarışmasında son başvuru bugün
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Ticaret İl Müdürlüğü, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Hatay Fotoğrafçılar Odası ve Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği iş birliği ile düzenlenen Hatay’da Esnaf ve Sanatkar Olmak” konulu ulusal fotoğraf yarışmasında başvurular bugün saat 23.00’de son buluyor. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından onaylanan Fotoğraf yarışmasında Hatay ilinin kültürel ve geleneksel olarak tanıtılmasına katkı sağlamak, unutulmaya yüz tutmuş meslekleri ve esnaflık geleneğini fotoğraflamak amaçlanıyor.

Hatay’dan ve birçok ilden fotoğraf tutkunlarının eserlerini gönderdikleri  “Hatay’da Esnaf ve Sanatkâr Olmak” konulu ulusal fotoğraf yarışmasına fotoğraf göndermek isteyenlerin bugün saat 23.00’a kadar çalışmalarını göndermeleri gerektiği hatırlatıldı.

Tertip komitesi tarafından yapılan açıklamada :” Bu yıl 13-19 Eylül 2021 tarihleri arasında kutlanacak olan 34. Ahilik Haftası kapsamında Hatay ilinin kültürel ve geleneksel olarak tanıtılmasına katkı sağlamak, unutulmaya yüz tutmuş meslekleri ve esnaflık geleneğini resimlemek, Demirci, Kaynakçı, Kuyumcu, Tamirci, Marangoz, Oymacı, Saraç, Köşger, Ayakkabı imalat ve tamirciliği, Semerci, Terzi, İpekçi, Kilimci, Manav, Bakkal, Fırıncı, Maden ve Toprak üzerine El Sanatları gibi pek çok meslek dallarının fotoğraf sanatıyla belgelenerek arşiv oluşturulmasını sağlamak amacıyla Hatay Ticaret İl Müdürlüğü, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Hatay Fotoğrafçılar Odası ve Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği iş birliği ile Hatay’da Esnaf ve Sanatkâr Olmak” konulu ulusal fotoğraf yarışmasına şuana kadar gösterilen ilginin beklediğimizin üzerinde olduğunu söyleyebiliriz. Birinciye 7500 TL, İkinciye 5000 TL, Üçüncüye 2500 TL ödülün verileceği fotoğraf yarışmasında Ticaret İl Müdürlüğü Ödülü 2500 TL, HESOB Ödülü 2500 TL ve 15 adet sergileme ödülü 250 TL olarak belirlenmiştir. Başvuruların https://tfsfonayliyarismalar.org/tr adresinden yapılacağı fotoğraf yarışmamız 18 yaşını doldurmuş, ülkemizde yerleşik amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılımına açıktır. Katılım gösteren herkese başarılar diliyoruz.” denildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.