DOLAR 32,6005 0.38%
EURO 34,8451 0.31%
ALTIN 2.503,480,78
BITCOIN 21018615,69%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hastanede ‘Organ Bağışı’ Farkındalık Standı Açıldı

Hastanede ‘Organ Bağışı’ Farkındalık Standı Açıldı

ABONE OL
9 Kasım 2021 12:05
Hastanede ‘Organ Bağışı’ Farkındalık Standı Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ‘Organ Bağışı’ farkındalık standı açıldı.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yunus Doğramacı, sosyal sorumluluk gereği hastanemiz iç alanında oluşturulan standa uğrayarak kısa bir açıklama yaptı.

Doğramacı yaptığı açıklamada “Bilindiği gibi her sene Kasım ilk haftası “Organ Bağışı” Haftası olarak kutlanmaktadır. Organ yetmezliği sorunu yaşayan hastalarımız için büyük umut ışığı olan Organ Bağışı Haftasının en etkin ve en verimli bir biçimde kutlanması hastanemiz için motive edici bir unsur olabileceği gibi, aynı zamanda organ bağışı hususunda vatandaşlarımızın farkındalığının artırılacak olması nedeni ile organ bağışı ve organ nakli sayısının arttırılması yönünde olumlu sonuçlar doğuracaktır. Ne yazık ki bizler ancak alıcı durumuna gelince bağışın önemini fark edebilmekteyiz. Organ Bağışı Haftası önderliğinde tüm halkımızın organ bağışına katılmalarını gönülden desteklemeliyiz” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.