DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
ALTIN 2.324,600,24
BITCOIN 2262631-0,96%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Güven, Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

Başkan Güven, Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

ABONE OL
6 Kasım 2021 11:21
Başkan Güven, Çalışmaları Yakından Takip Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, ilçenin muhtelif mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Arsuz belediyesinin devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen ve sürekli mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Asaf Güven, ilçe genelinde çalışmaların devam ettiğini belirtti. Mahallelerin ihtiyaçları ve öncelikleri doğrultusunda çalışmaların yapıldığını ifade eden Başkan Güven, “ İlçemiz genelinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir yandan parke taşı döşeme çalışmaları, sathi asfalt serimi devam ederken diğer yandan menfez, kanal yapımı,  istinat duvarı, sahil yürüyüş yolu ve birçok çalışmayı da birlikte sürdürüyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları ve öncelikleri doğrultusunda çalışmalarımızı programlıyoruz. Yol yapımında özellikle yoğun olan ve en fazla kullanılan yollardan başlamaya özen gösteriyoruz. İlçemizin çok geniş olması ve belediyemizin imkânlarının sınırlı olması sebebiyle bazen aksamalar yaşayabiliyoruz. Ama elimizden ne geliyorsa yapmaya, imkânlarımızı zorlamaya çalışıyoruz. Hizmet noktasında, vatandaşlarımızın rahatı, sağlığı konusunda yapılması gereken tüm çalışmaları, imkânlarımızı zorlayarak yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın,” dedi.  

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, yapılan incelemelerin ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Vatandaşlar da yapılan hizmetler için Başkan Güven başta olmak üzere, emeği olan herkese teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.