DOLAR 32,3800 0.18%
EURO 35,0303 -0.19%
ALTIN 2.324,550,23
BITCOIN 2263139-0,59%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YKS Hatay Birincisi Radikal’den

YKS Hatay Birincisi Radikal’den

ABONE OL
4 Ağustos 2021 16:18
YKS Hatay Birincisi Radikal’den
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Faaliyete başladığı günden itibaren verdiği başarılı eğitim ile bölgemizde marka haline gelen Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi öğrencisi Doğa Yoğurtçu Yükseköğretim Kurumları Sınavında sayısal alanında Türkiye 140. Hatay 1. Olarak Radikal Eğitim Kurumlarının gururu oldu. Açıklanan sonuçlara göre ilk binde 2 öğrenci, ilk 10 binde 6 öğrenci, ilk 20 binde 22 öğrenci ve ilk 50 binde 48 öğrencisi olan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi’ne denli başarılı bir kurum olduğunu gözler önüne sererken velilerin takdirini topladı. Radikal’de başarı devam ediyor diyen Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi Kurucu Müdürü Gazi İsmailoğulları yaptığı açıklamasında, “Kurumumuz için bu yıl elde edilen başarı çok önem arz etmektedir. Tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid-19 salgını sürecinde en fazla etkilenen eğitim alanında öğrencilerimiz için gösterdiğimiz çabanın meyvelerini vermesi bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Radikal Eğitim Kurumları alanında deneyimli eğitimci kadrosu ile öğrencilerinin başarısı için ellerinden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisindedirler. Hal böyle olunca da başarı kaçınılmaz bir hal alıyor. YKS sınavında Türkiye 140. ,Hatay 1. Olan öğrencimiz Doğa Yoğurtçu başta olmak üzere dereceye girerek kurumumuz ve aileleri için gurur kaynağı olan kıymetli öğrencilerimizi yürekten kutluyor, öğrencilerimizin üzerinde büyük emekleri olan eğitimci kadromuza şükranlarımızı sunuyoruz. Radikal Eğitim Kurumları olarak yeni dönemde de öğrencilerimizin başarısı için eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

RADİKAL EĞİTİM KURUMLARI’NDAN BASIN TOPLANTISI

YKS sınavında öğrencilerinin elde ettiği başarı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesinde basın toplantısı düzenlendi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya dereceye giren öğrenciler, Radikal Eğitim Kurumları Yönetim kadrosu, Öğretmenler ve Veliler katıldı. Başarının ve gururun adeta gözlerden okunduğu toplantıda ilk olarak söz alan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şube Müdürü Cemil Sakar konuşmasında: “ Radikalde başarı geleneğimiz devam ediyor. YKS’ye danga vuran kurum olarak öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Bu yılki sınav bizim için çok önemli idi, çünkü tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid-19 salgını eğitimi de olumsuz bir biçimde etkilemişti. Bu süreçte bizler elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olduk. Çok şükür bugün bu emeğin meyvelerini hep birlikte topladık. Öğrencilerimiz Türkiye geneli başarıları ile gururumuz oldular. Türkiye 140. Hatay 1. Olma başarısını elde eden Doğa Yoğurtçu’ya ve diğer başarı elde eden öğrencilerimize bizlere bu gururu yaşattıkları için şükranlarımızı sunuyor onların eğitimlerinde önemli katkı sağlayan eğitimci kadromuza da teşekkür ediyoruz. Radikal Eğitim Kurumları olarak yeni başarılar için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

YOĞURTÇU: “HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Elde ettiği derecesi ile gurur kaynağı olan Doğa Yoğurtçu konuşmasında: “Bu sene hepimiz çok çalıştık. Çok zor bir yıl geçirdik. Her daim yanımızda olan Radikal Eğitim Kurumları öğretmen kadromuz ve ailelerimiz bizlere çok destek oldular. Bizler bu başarılarımızı sürdürmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye 140. Hatay 1. Olma başarısını elde eden Doğa Yoğurtçu’ya Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi Kurucu Müdürü Gazi İsmailoğulları tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.Tüm başarılı öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen kutlama pastasının kesilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.