DOLAR 32,5988 0.34%
EURO 34,8217 0.17%
ALTIN 2.506,320,89
BITCOIN 20995682,98%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Bu turnuvada kazanan fidan dikecek!

Bu turnuvada kazanan fidan dikecek!

ABONE OL
16 Ağustos 2021 13:31
Bu turnuvada kazanan fidan dikecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Antakya İlçe Teşkilatı, Milli İrade Platformu Hatay Teşkilatı ve Antakya Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilecek olan ‘STK’lar Arası Voleybol Turnuvası’nda son başvurular yarın alınacak. 20 Ağustos’ta başlayacak olan turnuvada, 18 Ağustos’ta başvurular tamamlanarak, fikstür planlaması gerçekleştirilecek.

TURNUVA SONUNDA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞACAK

İlki gerçekleştirilecek olan voleybol turnuvası, diğer turnuvalara oranla daha farklı olacak. Turnuvaya katılan her takım adına fidan dikiminin yapılacağı turnuvada, kazanan takım adına da 20 fidan dikilecek. Turnuvayı ikinci tamamlayan takım adına da 10 fidan dikilerek, hem spor yapılarak hem de fidanların toprakla buluşması sağlanacak.

“SPOR SADECE SPOR DEĞİLDİR”

Gerçekleştirdiği anlamlı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren TÜGVA Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Emin Sağanak, bu tip etkinlikleri sürekli hale getirmeyi planladıklarını söyledi. 15 Temmuz’da da Şehitlerimiz anısına futbol turnuvasına imza atan Başkan Sağanak, son günlerde yaşanan orman yangınları sonrasında da yapılacak olan turnuvada en anlamlı ödülün fidan dikmek olacağının altını çizdi. Sporun hiçbir zaman sadece spor olmadığına değinen Başkan Sağanak, “Biz TÜGVA Antakya İlçe Teşkilatı olarak, Milli İrade Platformu ve ilçe belediyemizin desteğiyle elimizden geldiğince anlamlı içerikli etkinliklere imza atmaya çalışıyoruz. Bizim tek amacımız spor yapmak ya da kazananın olduğu turnuvalar düzenlemek değil. Bizim en büyük amacımız, zor zamanlarda bile en anlamlı etkinliklerle birbirimize kenetlenmektir. Son süreçlerde önce yangın sonra da sel felaketleri yaşadık, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyoruz. Türkiye’nin her yerinde olan TÜGVA Teşkilatımız ellerinden geldiğince yaraları sarmaya çalışıyor. Bizde burada böyle bir etkinliğe imza atmak istedik. Bu etkinliğinin kazananı topraktır, fidandır, en önemlisi de dostluk ve kardeşlik bağlarıdır. Biz tüm STK’larımızı bu anlamlı turnuvaya davet ediyoruz” diye konuştu. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.