DOLAR 32,3252 0.22%
EURO 35,1067 -0.16%
ALTIN 2.308,331,37
BITCOIN 22867053,10%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’da Orman Bölge Müdürlüğü Kuruldu

Hatay’da Orman Bölge Müdürlüğü Kuruldu

ABONE OL
20 Kasım 2021 11:00
Hatay’da Orman Bölge Müdürlüğü Kuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orman Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında, Hatay Orman Bölge Müdürlüğü kuruldu.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak yürürlüğü güren Hatay Orman Bölge Müdürlüğü taşra teşkilatında 14 adet Şube Müdürlüğü ile 1 adet Başmühendislik kuruldu.

Orman Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında yer alan 6 adet orman işletme müdürlüğü, 1 adet orman fidanlık müdürlüğü ile 1 adet orman kadastro başmühendisliği Hatay Orman Bölge Müdürlüğüne bağlandı.

Antakya Orman İşletme Müdürlüğü, İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü, Dörtyol Orman İşletme Müdürlüğü, Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü, Düziçi Orman İşletme Müdürlüğü, Kadirli Orman İşletme Müdürlüğü, Serinyol Orman Fidanlık Müdürlüğü ve 169 Nolu Orman Kadastro Başmühendiliği Hatay Orman Bölge Müdürlüğüne bağlandı.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, “Orman Bölge Müdürlüğü Hatay’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeşildal, “Orman Bölge Müdürlüğü Hatay’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Büyük gayret gösteren Milletvekillerimize, desteklerini esirgemeyen Bakanımıza ve ekibine, söz konusu Hatay’sa yapalım diyen ve yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürler” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.