DOLAR 32,3530 0.25%
EURO 34,9691 -0.46%
ALTIN 2.310,181,45
BITCOIN 22883873,00%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın 15 ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Her fırsatta halkla iç içe olan HBB Başkanı Lütfü Savaş, Erzin ve Dörtyol ilçelerine ziyaret gerçekleştirerek esnafların sorunlarını yerinde dinledi ve vatandaşlar ile istişare ederek yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

İlk olarak Erzin ilçesindeki STK’lara giderek bölgenin nabzını tutan Savaş, Erzin Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ziraat Odası, Sulama Kooperatifi ve Ticaret Sanayi Odasının yetkililerini ziyaret ederek Erzin’e yapılacak projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Erzin merkezde yaptığı ziyaretler sırasında esnaflarla birebir sohbet ederek sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Savaş, bölge esnafını kapı kapı dolaşarak işlerinde bol kazançlar ve kolaylıklar getirmesini temenni etti.

Yoğun geçen esnaf ziyareti sonrasında Dörtyol Kuzuculu Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Savaş, Dörtyol ilçesine yapılacak olan hizmetlerin başında içme suyu hatlarının yenileneceği proje hakkında bilgiler verdi.

Konuşması sırasında Hatay’da gerçekleşen elektrik kesintilerine değinen Savaş, yaklaşık bir saat elektriklerin kesilmesi ile su depolarında oluşan problemlere dikkat çekerek bu sorunların çözüm bulması gerektiğini belirtti.

Gerçekleştirdiği ziyaret ve ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.