DOLAR 32,3748 0.17%
EURO 35,0267 -0.19%
ALTIN 2.324,830,24
BITCOIN 2255658-1,20%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özel Hatay Doğuş Okullarından Satranç Turnuvası

Özel Hatay Doğuş Okullarından Satranç Turnuvası

ABONE OL
3 Kasım 2021 14:33
Özel Hatay Doğuş Okullarından Satranç Turnuvası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Hatay Doğuş Okulları aşağıokçular kampüsünde bu yılda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanı yaşandı. Türkiye Satranç Federasyonu il temsilciliği Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Özel Hatay Doğuş Okulları işbirliği ile gerçekleştirilen turnuvaya çeşitli illerden 320 sporcu katılım sağladı.

Üç gün süren turnuvanın açılış programına Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Gençlik Spor Defne İlçe Başkanı Sedat Ontürk, Satranç Federasyonu İl Temsilcileri, Özel Doğuş Okulları idarecileri, veliler ve sporcular katıldı. Milli Eğitim Defne İlçe Müdürü Kemal Gülistan tüm kategorileri ziyaret ederek sporcularla sohbet etti ve başarılar diledi. Açılış konuşmasında satranç sporunun öneminden bahseden Gülistan herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Açılış hamlesini sporcularla yaparak Gülistan turnuvayı başlattı.

Üç gün 7 tur şeklinde devam eden turnuva ödül töreniyle son buldu. Ödül töreninde Özel Hatay Doğuş Okulları adına konuşma yapan Lise Müdürü Burhan Berber öncelikle turnuvanın tamamlanmasını sağlayan Başhakem Yadigâr Perçin’e, Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Bedrettin Günay’a, organizasyon sorumlularından Hakem Aslan Gürdaş’ a, Turnuva Direktörü Lale Türüç ’e ve emeği geçen tüm hakem heyetine teşekkürlerini sunarak  ‘’ Teşekkür Belgelerini’’ takdim etti. Berber ‘’29 Ekim tarihinde en kutlu günümüzde, cumhuriyet bayramımızda bu turnuvayı gerçekleştiriyor olmaktan büyük gurur duyuyoruz Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun, katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi. Bol Ödüllü turnuvada 7.8.9.10 kategorilerinde yarışan tüm sporculara madalyaları ve katılım belgeleri son tur öncesi dağıtılırken tüm kategorilerde yarışan ilk beş sporcuya madalya, ilk üçe giren sporculara madalya, kupa ve para ödülü, en iyi bayan sporcuya kupa, madalya ve para ödülü verildi.   İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.