DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2065180-2,07%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
‘Emekler çiçek açtı’ sergisi açıldı

‘Emekler çiçek açtı’ sergisi açıldı

ABONE OL
9 Temmuz 2021 12:10
‘Emekler çiçek açtı’ sergisi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İŞKUR İl Müdürlüğü ile Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi, Hatay Kadın Harekâtı Derneği ve Hatay Kadın Sosyal Dayanışma Derneği işbirliği kapsamında “Emekler Çiçek açtı” adlı sergi açıldı.

Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Müdürlüğü serginin açılışına Hatay İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Malik Yılmaz, Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sabri Tazeaslan, Hatay Kadın Hareketi Derneği Başkanı Aysel Horoz Sönmez, Hatay Kadın Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Suat Bostancı, Vatanını Sevenler Federasyonu Hatay İl Başkanı Hasip Aslanoğlu ile davetliler katıldı.

HOROZ: AMACIMIZ HİZMET ETMEKTİR

Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Hatay Kadın Hareketi Derneği Başkanı Aysel Horoz Sönmez, Hatay Kadın Sosyal Dayanışma Derneği ile ortak hareketler ediyoruz. Amacımız hizmet etmektir. Bugün kadın kursiyerlerimizin el emeğe göz nuru “Emekler çiçek açtı” adlı sergi açmanın mutluğunu yaşıyoruz” dedi.

TAZEASLAN: İNSANIMIZA KENDİ İŞİNİ KURABİLECEK BİLGİ VE BECERİLERİ KAZANDIRMAYI” HEDEFLEMEKTEYİZ

Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sabri Tazeaslan da konuşmasında, İş-Kur İl Müdürlüğü, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hatay Kadim Harekatı ve Hatay Sosyal Dayanışma Dernekleri ile işbirliği içerisinde açtığımız bu kurslarla, “İnsanımızı pasif tüketicilikten, aktif üretici konuma getirmeyi, bir iş yerinde çalışabilecek, kendi işini kurabilecek bilgi ve becerileri kazandırmayı” hedeflemekteyiz. Başka bir deyişle tüm vatandaşlarımızla hayatının bir noktasında buluşmak ve onlara vereceğimiz eğitimlerle gelişimlerine katkı sağlamaktır” dedi.

YILMAZ: BUGÜNE KADAR HER İKİ KADIN DERNEĞİMİZ DE ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTILAR

Hatay İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Malik Yılmaz yaptığı konuşmada, çalışmalarından dolayı Dernek üyelerine ve emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu sivil toplum kuruluşlarımızca yürütülen projelerin önümüzdeki süreçte de artarak devam etmesi noktasında bu tür faaliyetlerim kamu kurum ve kuruluşlarımızca koordinesi ve birlikte yürütülmesi kapsamında bu güne kadar her iki kadın derneğimiz de önemli çalışmalara imza attılar. İnşallah bundan sonra da yapacakları bu çalışmalar kapsamında gerekli desteğimizi bizde sunmak kaydıyla bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesinde bulundu. Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Daha sergi baştan sona gezildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.