DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2068152-1,91%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Şampiyon, Karaağaç Efsanespor

Şampiyon, Karaağaç Efsanespor

ABONE OL
26 Ekim 2021 12:04
Şampiyon, Karaağaç Efsanespor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın girişimleri sonucunda geçmiş yıllarda İskenderunspor forması giyen merhum Turhan Akman anısına düzenlenen Turhan Akman Futbol Turnuvası İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan finallerle tamamlandı.

Turnuvayı baştan sona kadar İskenderun Spor CEO’su Jan Olde Rikerink, Kulüp yönetimi ve teknik heyet izledi. Rikerink ve teknik heyet, dereceye giren takımlara başarılar dilediler.

İskenderun Spor’un eski kalecisi merhum Turhan Akman’ın kızı Ebru Akman, izlediği müsabakaların ardından dereceye giren takımlara madalya ve ödüllerini verdi.

İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Erkan Yalçın, Fatih Ateş il Aslı Parlak’ın yönettiği karşılaşmanın finalinde Karaağaç Efsane Spor ile Samandağ Spor karşılaştı.

Normal süresi 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda Samandağspor’u 7-6 yenen Karaağaç Efsane spor turnuvanın şampiyonu oldu.

Günün diğer karşılaşmasında Sakaryaspor’u 5-0 mağlup eden Ceyhansppor, turnuvada üçüncü oldu. Turnuvada Samandağ Spor ikinci, Sakaryaspor’da dördüncü oldu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.