DOLAR 32,3258 0.22%
EURO 35,1186 -0.04%
ALTIN 2.299,720,99
BITCOIN 23041753,05%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YEDAM Toplu Açılış Töreni Yapıldı

YEDAM Toplu Açılış Töreni Yapıldı

ABONE OL
9 Kasım 2021 12:53
YEDAM Toplu Açılış Töreni Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle eş zamanlı olarak video konferans yöntemiyle Türkiye’nin 81 ilinde ve KKTC’de hizmet veren toplamda 104 Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin (YEDAM) toplu açılış törenine katıldı.

Açılış törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Hatay Yeşilay Şube Başkanı Hidayet Şişkin Hatay Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nden canlı bağlantı ile katıldı.

Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yeşilay Danışmanlık Merkezlerinin ülkemizin dört bir yanındaki ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki toplam 104 noktada verdikleri hizmetlerle her yaştan pek çok vatandaşımızın hayatın renklerini yeniden kazanmalarına katkıda bulunacaklarına inanıyorum. Her işimiz gibi bağımlılıkla mücadeleyi de insan merkezli yürütüyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı, bir sivil toplum kuruluşu olarak bu çatı altındaki faaliyetlerin de temel felsefesidir. Ailelere, yetişkinlere, çocuk ve gençlere yönelik farklı programlarla yürütülen çalışmalar, Yeşilay’ın bir asrı aşan misyonuna ne derece sıkı sıkıya bağlı olduğuna da işaret ediyor. Tüm hayatını zararlı alışkanlıklar ve maddelerle mücadeleye adamış birisi olarak daima Yeşilay’ın yanında oldum, olmayı da sürdüreceğim. Her zaman altını çizerek ifade ettiğim gibi içki, madde ve kumar bağımlılığı tüm kötülüklerin anasıdır. Bizim Yeşilay’ımızla birlikte yürüttüğümüz mücadeledeki tek gayemiz, ülkemize ve milletimize ruhu da bedeni de dipdiri nesiller kazandırmaktır. İnşallah bu mücadeleyi ülkemizde tek bir bağımlı bırakmama azim ve kararlılığıyla son nefesimize kadar sürdüreceğiz” dedi.

Konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay Genel Merkezi’nde gerçekleşen törende, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ve Yeşilay Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’nin toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

Program sonunda Vali Doğan, Hatay YEDAM’ın ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olması dileğinde bulunarak Hatay Yeşilay Şube Başkanı Hidayet Şişkin ve Hatay YEDAM’da görev alacak personellere çalışmalarında başarılar diledi.
Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.