DOLAR 32,3682 0.15%
EURO 34,9591 -0.33%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22812910,79%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Faili Meçhul Hırsızlıkta 5 Tutuklama

Faili Meçhul Hırsızlıkta 5 Tutuklama

ABONE OL
18 Kasım 2021 11:31
Faili Meçhul Hırsızlıkta 5 Tutuklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Hassa ve Altınözü ilçelerinde jandarmanın faili meçhul hırsızlık olaylarını aydınlattığı olayda 5 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Altınözü ve Hassa jandarma dedektifleri tarafından, çeşitli tarihlerde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması  amacıyla yapılan çalışma sonucunda Altınözü ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının A.Y., H.Y., M.Ç. ve D.H. isimli şahıslar tarafından kiraladıkları araç ile çalarak Reyhanlı İlçesindeki Suriye uyruklu A.A. isimli şahsa sattıkları, Hassa ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının da O.C. ve  M.D. isimli şahıslar tarafından 31 YH …. plakalı araç ile birlikte gerçekleştirdikleri tespit edilmiş olup şüpheliler yakalanarak gözaltına alındıkları belirtildi.

Konuyla ilgili şüpheli şahısların evinde yapılan arama sonucunda, çalınan 2 adet plazma TV. 2 adet tabanca, 4 adet tüfek, 1 adet tarihi eser tabanca ile çok miktarda değişik marka ve modelde malzeme ele geçirilerek sahiplerine teslim edildiği kaydedilen açıklamada, işlemlerin tamamlanmasını müteakip adli makama sevk edilen şüphelilerden A.A. ve M.D. hakkında adli kontrol kararı verilirken, A.Y., H.Y., M.Ç., D.H. ve O.C. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildikleri bildirildi. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.