DOLAR 32,5790 0.28%
EURO 34,7093 -0.1%
ALTIN 2.490,100,24
BITCOIN 20475172,35%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Selçuk İlkan’dan Mest Eden Konser

Selçuk İlkan’dan Mest Eden Konser

ABONE OL
9 Ekim 2021 11:08
Selçuk İlkan’dan Mest Eden Konser
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da Hatay Dernekler Federasyonu tarafından gerçekleştirilen ve Elite Organizasyon tarafından organize edilen Hatay Tanıtım Günleri’nde sahne alan usta sanatçı ve bestekar Ahmet Selçuk İlkan konsere katılım gösterenleri söylediği birbirinden güzel şarkılarla adeta büyüledi.

Türkiye’nin usta sanatçıları arasında yer alan bestekar Ahmet Selçuk İlkan, Hatay Tanıtım Günleri etkinliklerinin yapıldığı İstanbul Yenikapı Fuar Alanında düzenlediği konserde söylediği birbirinden nostaljik şarkılarla adeta katılanları büyüledi. Türkiye’de yetişen birçok sanatçıya beste yazan usta sanatçı Ahmet Selçuk İlkan’ın düzenlediği konsere HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve eşi, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Besim Ünsaldı ve fuara katılım gösteren vatandaşlar katılım gösterdi.

Söylediği birbirinden güzel nostaljik şarkılarla adeta konsere katılanları büyüleyen usta sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, bazı şarkıları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş’a armağan ederek konseri izleyenler tarafından büyük alkış topladı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.