DOLAR 32,3306 0.24%
EURO 35,1029 -0.08%
ALTIN 2.295,780,82
BITCOIN 22767490,66%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜRKİYE’DE TERÖRÜ BİTİRDİK

TÜRKİYE’DE TERÖRÜ BİTİRDİK

ABONE OL
22 Eylül 2021 10:58
TÜRKİYE’DE TERÖRÜ BİTİRDİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı katıldığı sosyal medya televizyonunda çözüm süreci diye bir şey kalmadığını ve terörün bitirildiğini açıkladı.

Katıldığı programda Çözüm süreci sorusunu yanıtlayan Kaşıkçı, “Biz Suriyeliler nasıl geldiyse öyle gitsin istiyoruz. Bu süreç başlamış durumda. Afganistan göçmeni konusunda da tavrımız nettir. Türkiye’de çözüm süreci diye bir çözüm bırakmadık. Terörü bitirdik. Seçim barajı düşmesinde yüzde 5 veya 7 tartışması çok yapıldı. Bu konu AK Parti’nin fikriydi ve bizde bu fikre destek verdik. Temsilde adaletin daha iyi sağlanması için önemli bir adım olarak görüyoruz” dedi.

“VATANDAŞLAR HAYAT PAHALILIĞINDAN ŞİKÂYETÇİ”

Kaşıkçı gezilerde karşısına en çok hayat pahalılığı şikâyetinin çıktığını söyleyerek: “Hatay gezilerinde karşımıza çıkan sorunları iki alana ayırmak istiyorum. Birincisi yerel yönetimler tarafından yapılmayan yatırımlar bir de devletin ve hükümetin beklentileri var. 9 İlçe gezdim, kırsaldaki vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışıyorum. Köy ve yaylaları iyi gezdik. Oralarda gördüğüm hayat pahalılığı. Vatandaşlarımız hayat pahalılığından şikâyetçi. Gündelik hayat tarımsal ürünleri, sanayi girdileri konusunda pahalılık olduğu bizlere iletiyor. Biz bunları zaten gözlemliyoruz. Yem, gübre, Ayçiçek ve yumurta fiyatlarındaki artış sebebiyle ilgili olarak vatandaşlarımızı aydınlatmaya çalışıyoruz. Gıda ürünleri fiyatlarındaki artışın sebebini berrak bir kafayla masaya yatırmamız gerektiğini tartışıyoruz. Dışa bağımlı ürünlerde özellikle bir artış olduğunu görüyoruz ve burada bir fırsatçılık olduğunu düşünüyorum. Savunma sanayisinde yaşadığımız milli bakışı tarımda da uygulamaya başlamamız gerekiyor. Bu şekilde hem dışa bağımlılık hem de ithal konusunu ileri adımlar atabiliriz. Bizim coğrafyamız Hatay’ın coğrafyası pamuk ve mısır üretimine uygun. Eğer çiftçiye uygun teşvikler verilirse, çiftçiler buna yönelikte üretime geçecektir” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.