DOLAR 32,5433 0%
EURO 35,0014 0.46%
ALTIN 2.433,900,46
BITCOIN 2082821-4,06%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

EKSİKLİKLERİYLE GÜZELLİKLERİYLE YENİ HATAY STADI

ABONE OL
2 Ekim 2021 11:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Sevgili Hatay Asi Gazetesi okuyucuları,  ilimize yeni kazandırılan ve bundan sonra ki süreçte Hatayspor’un oynadığı ve oynayacağı 25 bin koltuk kapasiteli yeni stadımız mükemmel bir yapıya ve efsane bir ambiyansa sahip tabi eğer o stadı doldurabilirsek. Stad’ın yeni olması ile beraber tabiki eksiklikleri var olacakta elbette ve bu eksiklikler zamanla tamamlanacak, bizim basın mensupları olarak görevimiz bu gördüğümüz ve taraftarın bizlere ilettiği eksiklik ve yaşanan sıkıntıları yetkili mercilere iletmektir.

*

*

Maçları basın tribününden takip eden bir muhabir olarak benim gördüğüm bazı sorunların başında bizlerin yaşadığı sorunlara değinmek isterim, basın tribünü ve saha içinde görev yapan arkadaşlar öncelikle internet sorunundan mustarip, stadın içinde olmayan wifi ve wifiye bağlanamayıp kendi mobil verisinden işlerini halletmeye çalışan arkadaşlar bu sefer şebeke sorununu yaşıyor, bu durum ciddi şekilde haberleri fotoğrafları aktarmada geç kalma, iletememe, maçı takip edememe gibi sorunlar yüzünden kendilerini çalıştığı kurumlara karşı zor durumda bırakıyor.

*

*

Taraftar açısından baktığımız zaman yine ortaya ulaşım sorunu çıkıyor, park sorunu çıkıyor, kantinlerde ürün azlığı, fiyat yüksekliği gibi durumlar taraftarı olumsuz etkiliyor. Son Fenerbahçe maçında maçın erken oynanması bir nebze de olsa taraftarın eve ulaşımında erken varmaları ki yaşanan kalabalıklık ne kadar erken olsa dahi gene taraftar geç ulaştı evlerine, maç çıkış saatlerine toplu taşıma araçlarının stat yakınlarında bulunması saatlerini o zamana göre ayarlaması veya birkaç ulaşım aracının stada yakın yerde konuşlandırılması hem taraftarı hem de trafiği rahatlatacaktır çünkü bu ulaşım sorununu gören taraftar kendi ulaşım araçlarıyla gelmek isteyince ortaya ciddi trafik yoğunluğu karmaşası çıkıyor. Dediğim gibi ufak ufak bu tür sorunlar giderilecektir ve o muazzam stat hak ettiği değeri görüp taraftarlarla nice başarılara doyacaktır. Stad’ın ve şuan süper Lig’de mücadele eden Hatayspor’un hakkını verelim, değerini bilelim maçlarda yerimizi alalım…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.