DOLAR 32,5974 0.37%
EURO 34,7908 0.15%
ALTIN 2.496,290,49
BITCOIN 20989545,19%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Miniklerin gösterisi ayakta alkışlandı

Miniklerin gösterisi ayakta alkışlandı

ABONE OL
9 Temmuz 2021 12:42
Miniklerin gösterisi ayakta alkışlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Hatay’ın en iyi okul öncesi eğitim kurumlarından biri olan Duygu-Su Kreş Gündüz Bakımevi bir eğitim öğretim yılını daha başarı ile tamamladı.
Duygu-Su Kreş tarafından büyük bir özveri ile hazırlanan yılsonu etkinliği büyük beğeni topladı.
Hatay TED Koleji konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Duygu-Su Kreş Sahibi Nurcan Odacı, Duygu-Su Kreş Müdürü Berna Horoz, Zorkun Medya Sahibi Gazeteci Hüseyin Zorkun, Veliler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Duygu-Su Müdür Yardımcısı ve Eğitmeni Eylem Suna Esmeroğlu’nun idaresinde hazırlanan yılsonu etkinlik programında minik öğrenciler tarafından hazırlanan yaz defilesi ile dans ve şarkı gösterileri sahnelendi.
Eylem Suna Esmeroğlu’nun başarılı sunumu ile gerçekleşen program büyük beğeni topladı.
Etkinliği izleyen veliler, çocuklarının çeşitli kostüm ve kıyafetler ile sahneledikleri gösterilerini izlerken duygu ve sevinç dolu anlar yaşadılar.

Gösteriler sonrasında Duygu-Su’dan mezun olan 15 öğrenciye sertifikaları kurum yetkilileri tarafından verildi.
Duygu-Su Kreş Sahibi Nurcan Odacı, başarılı bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktıklarına dikkat çekerek, “Bize emanet edilen çocuklarımızın ruhsal ve fiziksel olarak gelişimine özen gösteriyoruz.
Öğrencilerimize okul öncesi verilmesi gereken tüm eğitim ve bilgileri uzman kadromuz ile veriyoruz. Bir yılsonu etkinliğinde daha sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu etkinliğin hazırlanmasında büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize, bizi tüm etkinliklerimizde yalnız bırakmayarak, sesimizi tüm medya kuruluşlarına ve kamuoyuna duyuran basın danışmanımız Hüseyin Zorkun’a teşekkür ediyorum” dedi.  
Ellerde Türk Bayrakları ile güzel bir marşın seslendirilmesi ile son bulan etkinlik ayakta alkışlandı.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.